Oana Radu, declarații terifiante despre accidentul lui Alin: „Am așteptat o minune timp de 30 de zile”

Oana Radu a fost distrusă după moartea iubitului ei, Alin, dar s-a hotărât să se mobilizeze și a dat declarații despre tragedia prin care a trecut.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Oana Radu a trecut printr-o perioadă extrem de grea, în care a stat aproape 30 de zile așteptând o minune. 

Citeste si: Răzvan Botezatu, provocare incredibilă pentru ministerul Sănătății! ”Să știți, domnule ministru, că suntem oameni, nu bau-bau! Poate nu ar strica să...”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, show la cerința lui Culiță Sterp! A imitat-o pe Denisa Manelista

Citeste si: Bogdan Mocanu  a spus adevărul despre Georgiana! Cel mai bun prieten al manelistului a vorbit despre povestea de dragoste ascunsă până acum

Oana Radu, declarații terifinate despre accidentul lui Alin: „Am așteptat o minune timp de 30 de zile”

Tragedia iubitului Oanei Radu a cutremurat o țară întreagă, iar artista a rămas cu traume enorme. Cu toate că nu a trecut peste moartea iubitului ei, s-a mobilizat și a decis că este timpul să vorbească despre drama prin care a trecut Alin.

fara descriere

Oana Radu a fost invitată în cadrul unei emisiuni și a spus că a ales să vorbească pentru că a primit sute de întrebări de la cei apropiați. 

„Noi aveam speranțe de la medici în fiecare zi, că e totul bine, că o să fie mai bine și jumătate din zi eram 100% convinsă că o să fie bine, jumătate că o să moară. M-am pregătit pentru ambele situații extrem de tare. Mi-a fost foarte greu și știu doar cei care mi-au fost alături. Din păcate nu au fost mulți”, a spus Oana Radu despre cele mai grele momente din viața ei.

fara descriere

Oana Radu a mai declarat că la început i-a fost foarte greu să treacă peste tot ce s-a întâmplat și a fost judecată pe nedrept după ce și-a reluat activitatea. 

„Eu m-am dus și mi-am luat toate lucrurile de unde locuiam cu el, doar cu mami. Și m-am dus într-un apartament gol în care nu aveam nimic și nu aveam nici bani să-mi cumpăr. Nu am mai putut să cânt, a trebuit să dau foarte mulți bani înapoi, am anulat foarte multe evenimnete și a trebuit să o iau de la zero.”, a mai declarat Oana Radu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate