Oana Radu: "Există momente în viaţă când simţi că se rupe o parte din tine, lumea ta se prăbuşeşte..."

După o poveste de dragoste cu un final nefericit, rămânem mereu “Fără glas” şi chiar dacă nu ne găsim cuvintele şi motivaţia de a continua, durerea dispare cu timpul.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

“'Fără glas' reprezintă o altă etapă din cariera mea muzicală, o etapă de maturizare. Este o piesă făcută din dragoste şi întruchipează atât momentele de fericire absolută ale unei relaţii, cât şi suferinţa şi chinul de mai apoi.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Este o piesă compusă de către echipa Lanoy Production, a doua mea familie. În momentul în care managerul meu Florin Nedelcu şi băieţii de la Lanoy mi-au arătat piesă, m-am regăsit în totalitate în această poveste, iar colaborarea cu Oana Radu a fost cireaşa de pe tort, aşadar nu-mi puteam dori nimic mai mult. Sunt foarte entuziasmată de rezultat şi îmi doresc ca această piesă să fie cel mai bun pansament pentru momentele în care  rămâneţi 'Fără glas'”, declară Rolla Sparks.

Single-ul “Fără Glas”, colaborarea dintre Rolla Sparks şi Oana Radu, evidenţiază o poveste plină de amintiri tulburătoare, iar videoclipul regizat de către Alex Ceasu aduce în prim plan, într-o manieră melancolică, clipele frumoase petrecute alături de persoana iubită.

„Există momente în viaţă când simţi că se rupe o parte din tine, lumea ta se prăbuşeşte... nici nu ştii sigur dacă mai poţi să faci un pas şi nu poţi să îţi imaginezi viaţă fără persoana iubită. Chiar dacă se spune că dragostea este cea care învinge orice şi până la urma aşa ar trebui să fie, acest proces de acceptare şi de a trece peste durerea cauzată, ia timp”, declară Oana Radu.


Citește și:

Antonia, atac dur la adresa Alexiei Eram în mediul online? Ce mesaj acid a postat cântăreața: „Când cineva nu mă suportă...”

Philip de la Puterea dragostei, în lacrimi când a văzut imaginile cu Berna plângând! Dezvăluiri emoționante: „Știu că e din vina mea...”

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, hărțuită sexual pentru că face masaj! Ce i s-a întâmplat și cum a rezolvat situația

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, anunț șoc! ”Voiam să mă duc la spital!”

Mona de la Puterea Dragostei, adevărul dureros despre despărțirea de George ”Sunt lucruri nerezolvate la mijloc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies