Oana Radu, în lacrimi după ce iubitul ei a fost incendiat: „Îi vor amputa un picior”

Oana Radu suferă enorm din cauza a ceea ce i s-a întâmplat iubitului ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Radu trece prin clipe de groază încă de acum două săptămâni, când un individ l-a stropit cu benzină pe iubitul ei și apoi i-a dat foc. Atunci, frumoasa artistă îi ruga pe prietenii ei virtuali să se roage pentru Alin. „Iubitul meu a suferit un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

Din păcate, starea lui Alin este în continuare foaret gravă, iar Oana Radu a mai primit o veste cruntă. Bărbatul pe care îl iubește va rămână fără unul dintre membrele inferioare.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale - previziuni complete pentru Kfetele.ro​

fara descriere

„Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate