Oana Radu, într-o situaţie critică! Cântăreaţa, mărturisire neaşteptată: ”Sunt dependentă şi am nevoie de ajutor!”

Oana Radu a urmat un regim alimentar strict şi a reuşit să slăbească zeci de kilograme, însă pe toată perioada dietei a consumat zahăr, după cum a mărturisit chiar ea.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Oana Radu a mărturisit, prin intermediul unei postări pe blogul personal, că este dependentă de cola şi are nevoie de ajutor.

”Pe tot parcursul dietei, am consumat zahăr. Adică, ceea ce vreau sa spun este ca nu am evitat sa il folosesc in cafea, sau ceai, sau orice bautura care îl necesita!! Nu am folosit îndulcitor, sau miere sau zahăr brun, deşi am înţeles ca este mult mai sanatos decat cel alb. Am renuntat la foarte multe lucruri, dar a fost un singur lucru la care nu am putut renunţa şi anume, la cola.”. Cand spun consum, chiar consum! Mă trezesc cu el în gând si adorm la fel. Sunt tare curioasa sa stiu care este acest ingredient secret care m-a facut sa devin dependenta?! De multe ori ma cert cu mine si imi spun: „Bine ma, Oano, faci foamea, nu mănânci dupa ora 17:00, nu mănânci carbohidrati, dar bei”.  Ca încheiere, voiam să vă cer ajutorul! Aştept să îmi daţi sfaturi sau sugestii! Dacă sunteti sau ati fost şi voi în situaţia mea! Oana Radu se află într-o situaţie critică. Sunt dependentă şi am nevoie de ajutor”, a scris Oana Radu pe blogul personal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate