Oana Radu iubește din nou, la aproape trei luni de la moartea iubitului ei! Cine e bărbatul care a consolat-o

Oana Radu are un nou iubit, la aproape trei luni de la moartea lui Alin. Artista a suferit cumplit când cel cu care era într-o relație s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Radu și-a pierdut iubitul în urmă cu două luni și jumătate. Alin a murit după ce un vecin i-a dat foc, iar cântăreața a fost extrem de afectată de acest episod.

La nici trei uni de la moartea lui Alin, Oana Radu zâmbește din nou, alături de un alt bărbat. Cel care a ajutat-o să trecă peste suferință este antrenorul ei de fitness, Cătălin Dobrescu. Bărbatul a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de artistă și a scris un mesaj care i-a dat de gol.

fara descriere

„Me&U (n.r. - Eu si tu)”, a scris el în dreptul imaginii. Ulterior, el a șters cuvintele care ar fi arătat că între el și Oana Radu ar fi fost ceva mai multe decât o prietenie, însă prietenii virtuali deja îi felicitaseră. Mai mult, un internaut a întrebat când va avea loc nunta.

Citeste si: Bombă în lumea filmului! Daniel Ghiță va juca alături de Robert de Niro și de Gary Oldman! Regizor va fi Bobby Păunescu

fara descriere

Oana Radu, mărturii cu lacrimi în ochi despre iubitul mort

"Nu aveam niciun ban, eram plină de datorii. Pe 7 a murit, eu seara am cântat. Vă zic de ce m-am dus: aveam nevoie de bani! Urma să avem o grămadă de cheltuieli. Familia lui s-a ocupat de tot", a declarat Oana Radu, azi, la Teo Show.

După moartea lui Alin, cântăreața a lansat o piesă nouă, dedicată lui, și a slăbit mult. "În ziua în care el a murit, eu m-am schimbat radical. M-am simțit om mare. M-am gândit că nu mă mai oprește nimic să devin cea mai bună variantă a mea, mi-am propus să devin o legendă!

La înmormântare, totul era ca un film. Nu puteam să plâng... Dacă nu existau calmantele... Eram în altă lume. Nu știam de mine. E greu să rămâi sănătos la cap. Oamenii s-au grăbit să speculeze că nu am suferit. Suferința e în suflet, nu îmi place să mă exteriorizez. Dacă știam că îl întorc din drum, eu aș fi făcut orice atunci. Timp de 25 de zile eu i-am trimis mesaje pe Facebook în fiecare zi", a mai spus Oana Radu.

Marele regret al Oanei este că nu și-a luat rămas-bun de la iubitul ei înainte să moară. "Nu am apucat să-i spun nimic. Aș fi vrut să îi spun măcar mulțumesc că ai fost în viața mea", a precizat cântăreața.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate