Oana Roman a luat foc când a văzut ce i-a ajuns la ușă! A făcut cumpărături online și a primit o mare țeapă: „Zdrențe de aruncat la gunoi!”

Oana Roman a făcut cumpărături online, dar este revoltată de ce a primit. A luat o mare țeapă și vrea să depună plângere la Protecția Consumatorului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cumpărăturile online au ajuns din ce în ce mai populare la noi în țară, mulți români preferând să-și achiziționeze bunurile de pe internet. Oamenii își comandă haine, cosmetice, produse de curățenie, încălțămine, jucării, electrocasnice și multe alte produse de pe diverse site-uri, însă nu tot timpul sunt mulțumiți de produsele pe care le primesc. În încercarea de a cheltui cât mai puțini bani, dar și de a economisi timpul petrecut în magazinele de profil, cumpărătorii ajung să primească niște bunuri care nu seamănă deloc cu ceea ce au văzut în imagini.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 8 iunie. Ce se întâmplă în Gală: Simina şi Zănoagă se ceartă rău din cauza lui Mocanu

Citeste si: Surpriză de proporții! Bianca Drăgușanu, prima fotografie cu burtica de gravidă! A facut-o publică imediat după ce a recunoscut că s-a împăcat cu Alex Bodi

Citeste si: Criminalul din Timiș a recunoscut! Cum a fost tot timpul cu un pas înaintea sutelor de polițiști! Știa exact unde aveau să-l caute și unde erau filtrele

Oana Roman, foc și pară după ce a făcut cumpărături online!

Printre cei care au fost păcăliți de vânzătorii din mediul online se află și Oana Roman. Vedeta a comandat două rochițe pentru fiica, însă a primit cu totul altceva față de ceea ce se aștepta să primească.

„Sunt niște zdrențe de aruncat la gunoi. Nu ai ce să faci cu ele. Uită-te și tu ce cusături are. Și este un plastic ordinar, de doi lei, cu niște finisațe absolut oribile. Rochia arată așa pe site și eu am primit așa ceva. Uite ce cusături are, cum sunt făcute de mână, ce căptuțeală are! E posibil așa ceva?”, a spus Oana Roman.

Revoltată, ea este hotărâtă să facă o plângere la Protecția Consumatorului.

„Nu trebuie lăsați pentru că oamenii ăștia fac foarte mulți bani pe spatele nostru vânzând mizeriile astea”, a adăugat ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate