Oana Roman a rupt legătură cu tatăl ei, Petre Roman, și cu sora ei! „Pentru mine este o mare durere. Nu a venit niciodată să...”

Oana Roman a povestit care sunt motivele pentru care nu mai ține legătura cu Petre Roman și cu sora ei.

Autor: M.B.

In articol:

Oana Roman suferă cumplit din cauza faptul că nu are o relație cu tatăl ei, Petre Roman. Și-ar fi dorit să fie mai apropiață, să vorbească mai des și chiar să se viziteze. Din păcate, vedeta spune că tatăl ei s-a îndepărtat de ea, lucru care o afectează.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața

lui. Este singura lui nepoată. Și, pentru ea, el este practic un străin. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund”, a povestit Oana Roman, într-un intrerviu pentru VIVA!.

„Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun.

Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău.
Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile!”,
a mai adăugat Oana Roman.

Oana Roman a rupt legătura și cu sora ei

Oana Roman nu a oferit prea multe detalii legate de ce s-a întâmplat între ea și sora ei. “Este un subiect despre care nu vreau să vorbesc prea multe. Ultima oară am vorbit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a mai spus Oana Roman pentru sursa mai sus citată.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies