Oana Roman a scapat de probleme: "Am avut probleme si cu mama si cu fiica mea. Acum sunt bine amandoua"

Ultimul an a fost o adevarata provocare pentru vedeta care sustine ca a trecut cu brio peste el. Oana a avut probleme de sanatate, dupa care mama si fiica i s-au imbolnavit.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Am avut un an greu, Dumnezeu m-a ajutat sa trec peste tot. M-am invatat cu multe, bune, rele, proaste, frici, spaime. Am invatat ca nu trebuie sa ma las, trebuie sa merg mai departe si sa nu imi pierd speranta. Fiica mea a luat o bacterie, a bagat ceva in gura si s-a imbolnavit. Am fost o mama ingrijorata si panicata la inceput, imi era frica. O verificam daca respira, dar acum sunt mult mai relaxata.

Marius este un fel de echilibru, este foarte calm. Cand am panici, ma calmeaza mereu, si cand e vorba de copil, dar si cand imi e mie rau. Eu cred ca sunt o mama ok, dar el este un tata extraordinar. Au o poveste de dragosta incredibila, de mica a avut grija de ea.

Am avut probleme si cu mama si cu fiica mea. Acum sunt bine amandoua, i-am facut analize. A facut un puseu de tensiune foarte mare si acum ia tratament. M-am speriat pentru ca ea in general nu se plange, e puternica. Acum vreau sa o ajut sa isi scoata cartea, de 5 ani se chinuie.

Eu nu am spus nimanui ca am fost in spital, nu ma plang. M-a sunat doar mama lui Pepe la un moment dat si cand i-am zis unde sunt, i-a cazut telefonul din mana. Stiu ca asteapta un nou copil, sper sa fie baiat pentru ca asta vrea foarte mult", a spus Oana Roman pentru PRO TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate