Oana Roman a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Marius Elisei: ”A stat cu mine când era să mor”

Oana Roman a vorbit într-0 emisiune despre relația frumoasă pe care o are alături de soțul ei, Marius Elisei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Oana Roman a vorbit în emisiunea Cristinei Șișcanu despre relația pe care o are alături de soțul ei, Marius Elisei. Vedea a povestit că, în ciuda faptului că uneori au avut discuții în contradictoriu cu partenerul ei de viață, au reușit să treacă peste momentele grele și să privească partea frumoasă!

Mai mult decât atât, Oana Roman a mărturisit că Marius Elisei a fost întotdeauna lângă ea, chiar și în perioada când vedeta a fost la un pas de moarte.

„Cu Marius sunt de şase ani, avem un copil minunat împreună. Au existat momente când eu am fost foarte supărată pe soţul meu şi altele când a fost el supărat pe mine. Aşa este într-o căsnicie… Şi eu, şi el am spus la un moment dat „gata, nu se mai poate, divorţăm”, dar totuşi ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună, că ne iubim, că avem o fetiţă superbă…Celor care susţin că omul ăsta stă cu mine din interes le spun că Marius a stat cu mine când era să mor, m-a cărat la spital şi m-a spălat cu prosopul trei luni de zile când am avut probleme grave de sănătate. Nu am putut să fac duş trei luni, repet, şi omul ăsta m-a şters cu prosopul. Nu poţi să faci aşa ceva dacă nu iubeşti un om”, a declarat Oana în respectiva emisiune.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Câţi bani a câştigat Mihai Petre cu academia sa de dans! Din ultimii cinci ani, patru au fost cu profit! | EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Podărescu nu a plătit celulele stem pentru fiul ei și a ajuns la tribunal! Necazurile par să nu se mai termine pentru sexy-brunetă | EXCLUSIV

Citeste si: Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte! Afaceristul i-a adus-o de la Muntele Athos! | DEZVĂLUIRI

De asemenea, Oana Roman a mai mărturisit faptul că partenerul ei, Marius Elisei, este gelos. Ea îi povestise trecutul ei amoros.

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire„, a mai povestit vedeta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate