Oana Roman, apariție de infarct la nunta lui Brigitte. Cum a putut să se îmbrace vedeta la un asemenea eveniment. Toți au rămas cu gura căscată

Oana Roman a avut o apariție incredibilă la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! A furat privirile invitaților.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriere

Oana Roman a reușit să șocheze din nou la ultimul eveniment public la care nu numai că a participat, dar l-a și organizat: nunta lui Brighitte cu Florin Pastramă. Ieri, Oana și-a făcut apariția într-un mare fel.

Vedeta a purtat o rochie roșie ca focul, ținută care a avantajat-o atât de mult, încât toți cei prezenți la eveniment au întrebat-o cât de mult a slăbit și cum a reușit asta într-un timp atât de scurt.

Citeste si: Moment neplăcut la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Au adus fluturi, dar aceștia le-au zburat direct în față! Scena incredibilă a fost filmată

Citeste si: Cum s-a fardat Brigitte pentru nunta lui Florin Pastramă! Toată lumea a făcut ochii mari când a văzut-o așa

Citeste si: Ce a spus nașa lui Brigitte Pastramă, imediat după nuntă! ”Acuma rămâne să o dezbrace soțul”

E drept, Oana a reușit să dea jos în ultima perioadă câteva kilograme, însă și ținuta aleasă a fost una extrem de potrivită pentru silueta ei, efectul fiind cel din imaginile pe care vi le prezentăm azi.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în urmă cu 5 ani, pe 15 ianuarie 2014, când vedeta era deja însărcinată în luna a șaptea cu Isabela.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate