Oana Roman, atac dur la adresa lui ÎPS Teodosie, după declarația controversată! Ce a spus vedeta în mediul online

Ultima declarație a lui ÎPS Teodosie a stârnit multe controverse, iar Oana Roman l-a atact dur, nefiind de acord cu spusele Arhiepiscopului Tomisului.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Oana Roman a răbufnit în mediul online, chiar după ultima declarație a lui  ÎPS Teodosie. Vedeta nu a fost în fel și chip de acord cu ceea ce a putut spune fața bisericescă, motiv pentru care Oana Roman a comentat pe Instagram discursul Arhiepiscopului Tomisului, atacându-l destul de dur pe acesta.

Discursul lui ÎPS Teodosie a stârnit multe controverse

Arhiepiscopul Tomisului Înalt Prea Sfințitul Teodosie a ținut, recent, un discurs care a stârnit numeroase controverse, asta după ce, în spațiul public, fața bisericească a spus că femeile aflate în ”perioada neputinței” nu pot lua anafură sau aghiasmă în perioada sărbătorii de Bobotează. Însă, acesta a precizat că, acest lucru le este permis abia după trei zile după ce trec de perioada lunii specifică femeilor.

Citeste si: ÎPS Teodosie explică dacă este sau nu păcat să mergi la mare! „Nici nu vreau să văd”

„În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Aghiasmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit şi la Biserică, că nu

e interzis femeilor care au neputinţa aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Aghiasmă şi anafură. Dar la biserică poţi să vii, că nu este interzis să te rogi”, a transmis ÎPS Teodosie, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Oana Roman: ”Am văzut aberațiile pe care le debitează”

După declarația controversată a lui ÎPS Teodosie, Oana Roman a răbufnit pe Instagram, acolo unde și-a spus părerea despre cele zise de Arhiepiscopul Tomisului, nefiind sub nicio formă de acord cu discursul acestuia, numindu-l ”un discurs de Epocă Primitivă”.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, din nou în pragul despărțirii? Vedeta, primele declarații după ce s-a zvonit că ea și partenerul său s-au certat

Vedeta a mai precizat că nu are deloc o părerea bună despre persoanele care afirmă astfel de lucruri, spunându-le astfel ”nevertebrate”.

”Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, atac dur la adresa lui ÎPS Teodosie

Oana Roman

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies