Oana Roman, despre viata ei: "In mintea oamenilor sunt o grasa urata care nu merita nimic. Cand ma umilesc, Dumnezeu imi da un bine"

Oana Roman a povestit ca lumea o agasa pe Facebook cu mesaje in care o atacau personal cu rautati si, in momentul in care ea le-a cerut socoteala intr-un mod frumos, acestia si-au cerut scuze in fata ei recunoscand ca au gresit.##VIDEO5051##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"In mintea oamenilor sunt o grasa urata care nu merita nimic. Lumea pe Facebook imi trimitea mesaje gen "Ce iti mai place sa mananci" si eu i-am raspuns politicos: "De unde ma cunosti tu pe mine?" si apoi mi-a dat dreptate. Lumea vorbeste fara sa stie cum sunt. Dumnezeu mi-a dat mai mult decat pot gandi, deci ce conteaza mai mult: niste oameni care nu te iubesc sau Dumnezeu care te iubeste?

fara descriereDe fiecare data cand oamenii ma injura, ma umilesc, mie mi se intampla un bine. Asa e mereu, poate ar trebui sa le multumesc si rezist. Dumnezeu ma ajuta! Eu cred mult in el chiar daca nu ma duc mereu la biserica, nu cred in asta. De fiecare data cand ma rog pentru ceva, se intampla. Venirea mea la Kanal D s-a intamplat cand aveam nevoie mare de asta. Nu m-am tanguit niciodata la nimeni, nu m-am rugat pentru joburi", a marturisit Oana cu tristete in suflet, pentru WOWbiz.

Pentru prezentatoarea Drept la tinta, venirea la Kanal D este cel mai bun lucru din viata ei: "Intr-o zi m-a sunat cineva si mi-a zis sa vin aici sa discutam ceva. Asta a fost inceputul unei noi ere in viata mea."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate