Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu! Vezi ce spune vedeta despre familia designerului! "Am vorbit cu părinţii lui" EXCLUSIV

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu! Vezi ce spune vedeta despre familia designerului!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

Citeste si: Un bărbat misterios, sfâşiat de durere la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Plânge în hohote, săracul"! Vezi cum arată tânărul! EXCLUSIV

Printre persoanele care suferă foarte mult de la aflarea veștii se numără şi Oana Roman. Vedeta a apelat la el în momentele importante, iar el i-a creat ținute superbe, memorabile.

fara descriere

Doamne ce veste cumplită! Încă nu reuşesc să procesez! E absolut șocant când un prieten pleacă așa cumplit şi brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial! Mi-a făcut una dintre cele mai frumoase rochii din viaţa mea acum mulţi ani, la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia civilă şi a fost lângă mine în momente importante! Drum lin printre stele şi Dumnezeu să te ierte ! Rip, Răzvan Ciobanu”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

fara descriere

O veste șocantă! Și încă o lecție desper faptul că viața e prețioasă și că trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare secundă! Drum lin printre stele și Dumnezeu să te ierte!”, a mai scris ea.

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu! "Mama lui mi-a mulţumit că am mers la cimitir, deşi nu avea de ce să o facă"

Citeste si: Dezvăluirea ŞOCANTĂ care-ţi va schimba părerea despre Răzvan Ciobanu! Uite ce încerca să facă înainte să moară! Tot respectul pentru el! EXCLUSIV!

Ei bine, am întâlnit-o pe Oana la trei săptămâni după evenimentul nefericit şi trebuie să spunem că vedeta este încă afectată de moartea prietenului ei. Mai mult decât atât, este revoltată că regretatul designer nu este lăsat să se odihnească în pace.

fara descriere

"Este incalificabil ce se întâmplă în România după ce se stinge o persoană publică, iar ceea ce s-a întâmplat după ce a plecat Răzvan m-a şocat. Nu a fost prima oara când s-a făcut circ după moartea unei vedete pentru că aşa ne place nouă să scormonim, să comentăm, să nu lăsăm omul să se odihnească în pace. La înmormântarea lui am vorbit doar puţin cu părinţii lui care par nişte oameni buni şi cerebrali. Mama lui mi-a mulţumit că am mers la cimitir, deşi nu avea de ce să o facă. M-am dus acolo pentru că aşa am simţit şi pentru că l-am apreciat enorm pe Răzvan. Părinţii lui suferă, dar o fac cu demnitate, iar eu cred că ar trebui să-i lăsăm să-şi plângă tragedia care s-a abătut asupra lor", a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate