Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din căsnicia cu Marius. "Au fost zile în care nu am avut nici măcar un leu"

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din casnicia cu Marius. Uite prin ce au trecut cei doi.

Autor: Lili Lascar

Oana Roman este o femeie puternică, încercată de viaţă. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare tv s-a confruntat cu răutăţi, glume execrabile, trădări, dezamăgiri, probleme grave de sănătate şi perioade de depresie.

Pe multe dintre ele le-a depăşit singură, dar de cinci ani atât problemele, cât şi fericirea din viaţa ei se împart la doi.

Citeste si: S-au certat de multe ori, dar uite ce spune Oana Roman despre sotul ei. Vezi cum se comporta tanarul cu fiica lui. "Marius este un baiat de cartier"| EXCLUSIV

Atunci, în decembrie, Marius a cerut-o de soţie, lângă brad, moment pe care protagonista noastră nu-l va uita niciodată.

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din casnicia cu Marius. "Crize de nervi"

Ei bine, în mesajul de dragoste pe care vedeta i l-a scris soţului ei, cu ocazia împlinirii a cinci ani de căsătorie, Oana a făcut o dezvăluire cutremurătoare. În timpul căsniciei au existat momente când cei doi nu au avut niciun ban...

 

" 13 decembrie 2013.

13 decembrie 2018.

Acum cinci ani împodobeam bradul şi Marius Elisei a venit lângă mine, a deschis cutiuţa şi a pus întrebarea! Şi eu am zis da. De atunci am trecut împreună prin foarte multe, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie.

Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!", a scris Oana Roman.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Dovada care spulberă zvonul că Oana Roman s-ar fi despărţit de soţul ei! Uite în ce ipostaze i-am surprins la restaurant! Au făcut show pe muzică lăutărească VIDEO EXCLUSIV!

Oana Roman, atac crunt la adresa Bisericii Ortodoxe Române. Nimeni nu a mai zis, public, aşa ceva. "Nu cred în popi şi în bisericile astea sinistre" VIDEO!

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anunţ negru! A murit un actor genial din România. Avea doar 42 de ani și a cucerit Europa

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies