Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din căsnicia cu Marius. "Au fost zile în care nu am avut nici măcar un leu"

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din casnicia cu Marius. Uite prin ce au trecut cei doi.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman este o femeie puternică, încercată de viaţă. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare tv s-a confruntat cu răutăţi, glume execrabile, trădări, dezamăgiri, probleme grave de sănătate şi perioade de depresie.

Pe multe dintre ele le-a depăşit singură, dar de cinci ani atât problemele, cât şi fericirea din viaţa ei se împart la doi.

Atunci, în decembrie, Marius a cerut-o de soţie, lângă brad, moment pe care protagonista noastră nu-l va uita niciodată.

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare din casnicia cu Marius. "Crize de nervi"

Ei bine, în mesajul de dragoste pe care vedeta i l-a scris soţului ei, cu ocazia împlinirii a cinci ani de căsătorie, Oana a făcut o dezvăluire cutremurătoare. În timpul căsniciei au existat momente când cei doi nu au avut niciun ban...

 

fara descriere

"13 decembrie 2013.

13 decembrie 2018.

Acum cinci ani împodobeam bradul şi Marius Elisei a venit lângă mine, a deschis cutiuţa şi a pus întrebarea! Şi eu am zis da. De atunci am trecut împreună prin foarte multe, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!", a scris Oana Roman.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate