Oana Roman, dezvăluiri incredibile din căsnicia ei! "Marius este gelos" Vezi ce îi interzice tânărul soţiei lui!

Oana Roman, dezvăluiri incredibile din căsnicia ei! Vezi ce îi interzice tânărul soţiei lui!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Oana Roman este o femeie puternică, încercată de viaţă. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare tv s-a confruntat cu răutăţi, glume execrabile, trădări, dezamăgiri, probleme grave de sănătate şi perioade de depresie.

Citeste si: Oana Roman, declaraţii şocante despre căsnicia ei! Doamne, prin ce a trecut! Vezi ce a făcut soţul ei! "Nu am putut să fac duş trei luni!" EXCLUSIV

Pe multe dintre ele le-a depăşit singură, dar de şase ani atât problemele, cât şi fericirea din viaţa ei se împart la doi.

fara descriere

"Am trecut împreună prin foarte multe cu Marius, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!", a scris Oana pe o reţea de socializare acum ceva timp.

Oana Roman, dezvăluiri incredibile din căsnicia ei! "Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim"

fara descriere

Ei bine, recent, vedeta a povestit în emisiunea Cristina Şişcanu Show că soţul ei, deşi nu pare, este foarte gelos.

Citeste si: Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, de primăvară, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

"Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata. Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un "fost", dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire", a spus vedeta.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate