Oana Roman e revoltata! Vedeta a povestit o intamplare trista: "Unii care se ceartă şi fac circ devin punct de atracţie"

Vedeta a povestiti o intamplare trista, dar adevarata, din Romania zilelor noastre in care oamenii nu mai cauta frumosul, ci uratul si scandalul.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Aseară, un om şi un tată de familie adevărat mi-a spus o poveste. Mi-a spus: 'Am mers cu metroul şi la Gară era un copilaş care cânta la vioară superb, era frumos ca un înger şi cânta la fel. M-am oprit şi m-am uitat la el şi mi s-a umplut sufletul. Toată lumea trecea pe lângă el şi nimeni nu se oprea să-l asculte sau să-i dea ceva. I-am dat 5 lei şi am plecat mai departe.

Am ajuns la Universitate. Doi oameni se certau şi înjurau ca la uşa cortului... Se strânsesera zeci de persoane şi căscau gura foarte atenţi. Mi-am adus aminte de copilaşul care cânta la vioară şi la care nimeni nu se uita pentru că nu era interesant... mai interesanţi erau cei doi care urlau şi se certau...'."

Asta e România şi asta se întâmplă şi la televizor. Un copil talentat, sărman, care cântă într-o staţie de metrou nu e interesant, în schimb unii care se ceartă şi fac circ devin punct de atracţie",
a scris Oana Roman, pe contul de Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate