Oana Roman: "Faptul ca am renuntat la sarcina a fost cea mai mare greseala din viata mea si Dumnezeu m-a pedepsit! Daca aveam copilul, si acum eram cu Cornel"

Oana Roman a avut o relatie de 7 ani cu Cornel Pasat cu care a avut un copil pe care nu l-a pastrat pentru ca simtea ca nu e pregatita. Isi dorea o cariera si o casa a ei.##VIDEO5030##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Oana Roman nu are pe nimeni in viata ei momentan, dar isi aduce aminte cu durere de Cornel Pasat, barbatul alaturi de care a stat 7 ani si cu care a avut un copil care, crede ea, i-ar fi tinut impreuna daca il pastra.

fara descriere"Iubitul meu acum este Kanal D! Nu am pentru ca e vina mea, am avut o poveste de iubire ca in filme, pe care lumea a blamat-o. Cornel ajunsese sa se simta singur in doi din cauza mea pentru ca eram prea tanara, voiam cariera. Am renuntat la sarcina si m-a pedepsit Dumnezeu. A intervenit cineva intre noi pentru ca am lasat un gol. Simteam ca imi trebuie casa, cariera, am gresit si am platit, el sa isi indeplineasca visele. Daca aveam un copil, inca mai eram cu Pasat. Sunt convinsa ca da. Din cauza aceasta s-a suparat el pe mine", a spus Oana pentru WOWbiz.

##VIDEO5036##

Pe parcursul anilor, prezentatoarea a mai fost cuplata de presa cu diferiti barbati, dar Oana marturiseste ca multe din relatiile presupuse nu erau adevarate.

"Foarte putin din ce s-a spus a fost adevarat, a fost iar o problema pentru ca cei cu care as fi putut avea o relatie s-au retras. Am iubit cu adevarat acum 7 ani, de atunci nu am mai putut. Am avut relatii, dar de iubit nu. Cat am fost cu el, el m-a iubit mai mult decat am facut-o eu. Eu l-am iubit cand a fost prea tarziu si un an de zile nu am iesit din casa, am facut terapie. Am reusit sa imi revin si am ramas in relatii bune, este misto din toate punctele de vedere. Cand mi-am revenit, parintii mei s-au despartit. Viata mea s-a naruit din nou. Pedeapsa a fost ca, dupa atatia ani, sunt singura si nu pentru ca zic barbatii ca sunt grasa si urata, ci pentru ca nu vreau eu."

"In afara de boala si de moarte, nimic nu ma mai poate atinge. Asta mi-a zis mama, ca restul se duc", a mai spus Oana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate