Vedete

Oana Roman, fiica ei și Marius Elisei au ajuns la spital! „Sperăm să fie bine...”

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la spital cu fiica lor după ce micuța a acuzat stări de rău. Vedeta a publicat și un mesaj pentru fani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Oana Roman a ajuns la spital cu micuța Isabela. Fetița s-a simțit rău în tulimele zile, așa că vedeta a decis să meargă cu ea la clinică pentru a vorbi cu un doctor despre starea ei. Pentru că are foarte mulți fani care o admiră, fiica fostului edil al Capitalei a vrut să-i țină la curent pe aceștia și le-a spus ce se întâmplă cu micuța: „După mai bine de un an în care Isa n-a mai făcut deloc febră și n-a mai răcit, am ajuns din nou la doctor. Sperăm că totul o să fie bine”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana a publicat mai multe imagini din spital în care apare alături de micuța Isabela, printre care și una în care fetița apare cu o branulă în mână. „Curajoasă și puternică”, a scris mămica în dreptul fotografiei.

Citeste si: Caz medical extrem! O fetiță s-a născut cu sora ei geamănă în burtă. Cum a fost posibil acest lucru

Citeste si: În penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu s-a filmat un serial de televiziune: “De pe terasa de 200 de metri pătrați se pot vedea munții” FOTO

Marius Elisei a fost și el la spital! Oana Roman s-a împăcat cu soțul

Într-una dintre imaginile de la clinică apare și Marius Elisei, soțul Oanei Roman. Cei doi s-au despărțit recent, dar vedeta a decis să-i mai dea o șansă partenerului.

"Iubita mea minunată ! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat , atâtea zile de iubit ! Iti promit că viaţa noastră va fi frumoasă , îţi promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol, şi vom trăi frumos şi senin ! Existenţa ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil!", a scris Oana Roman pe pagina ei de Instragram în dreptul unei imagini cu fiica ei, după ce a luat decizia de a se separa de Marius Elisei.

Galerie foto