Vedete

Oana Roman i-a dat de gol! Ce a spus despre relaţia dintre Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc

Faptul că Flavia Mihăşan s-ar iubi cu nimeni altul decât Codin Maticiuc nu mai e niciun secret pentru nimeni, însă până acum cei doi n-au confirmat idila. Chiar şi aşa, însă, cei doi au fost daţi de gol chiar de o prietenă bună a blogger-ului, Oana Roman, care a comentat despre zvonurile apărute în presă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Oana Roman i-a dat de gol! Ce a spus despre relaţia dintre Flavia Mihăşan şi Codin Maticiucicon photo
 
Chiar dacă cei doi n-au vorbit despre relaţia lor, Oana Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor, fiind de părere că Flavia şi Codin s-ar potrivi de minune. 

“Aflam că Codin este cu o fată, Flavia Mihăşan. Nu ştiu dacă el a afirmat sau nu, dar se pare că se naşte o idilă. Flavia este o fată frumoasă şi nu mi se pare prea mondenă, iar Codin este inteligent, deştep şi face foarte multe lucruri bune pentru copiii bolnavi de cancer.  Flavia pare că este un alt gen, şi nu este pe tipicul clasic de asistentă tv, cu silicoane şi alte lucruri. Asta e foarte bine. Nu ştiu dacă Codin a confirmat, dar dacă sunt împreună, foarte bine”, a spus Oana în cadrul emisiunii online pe care o moderează.
Flavia Mihăşan a avut o relaţie cu actorul Alexandru Ion, care a cerut-o în căsătorie. Totuşi, când toată lumea aştepta să aibă loc o nuntă, cei doi s-au despărţit, iar la scurt timp aceasta a fost surprinsă în compania lui Codin Maticiuc. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune