Oana Roman: "Ii multumesc zilnic lui Dumnezeu pentru tot ce imi ofera! Eu nu stiu sa jignesc, sa barfesc, sa fac rau"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Oana Roman nu mai pune la suflet toate rautatile care se spun despre ea. Prezentatoarea emisiunii Drept la tinta prefera sa nu ii mai asculte pe cei care o critica si sa se concentreze pe persoanele din viata ei care merita.

Oana a transmis un mesaj pe Facebook prin care spune ca nu mai baga in seama rautatile, iar ea, la randul ei, prefera sa faca numai lucruri bune pentru cei din jur.

"Primesc tot felul de mesaje despre niste oameni care se pare ca nu pot dormi de grija mea, care vorbesc public despre mine foarte des , probabil pentru ca asta este singura posibilitate sa ma aduca acolo unde isi doresc , adica in platoul lor. Si asta pentru ca stiu c,a fizic, acolo eu nu voi calca niciodata. Le multumesc celor care ma atentioneaza, dar nu ma intereseaza acest subiect. Prefer să ignor total şi să-mi văd de drumul, viaţa şi cariera mea. Slavă Domnului, deocamdată totul merge foarte bine în viaţa mea şi nu simt nevoia să mă războiesc cu nimeni, să mă judec cu nimeni şi nici să bag în seamă pe nici unul din cei care discută despre mine aproape seară de seară, din cate mi se spune. Am o viaţă frumoasă, prieteni minunaţi, o familie şi un job perfect. Nu mă plâng de nimic, doar îi mulţumesc lui Dumnezeu zilnic pentu tot ce mi oferă. Eu nu ştiu să jignesc, să bârfesc, să fac rău şi prefer să îi ignor pe cei care fac asta", a scris Oana Roman.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate