Oana Roman, în pragul unei crize de nervi! Uite ce a păţit vedeta şi cum a reacţionat! "Am simţit că o să clachez psihic!" EXCLUSIV!

Oana Roman, în pragul unei crize de nervi! Uite ce a păţit vedeta şi cum a reacţionat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman a răbufnit săptămâna trecută, după ce răbdarea i-a fost pusă la grea încercare de traficul bucureştean. Vedeta a organizat un eveniment la unul dintre restaurantele pe care le promovează şi a întârziat  din cauza unei ploi torenţiale care a "paralizat", pur şi simplu, oraşul.

Citeste si: Oana Roman, decizie ŞOC! Vedeta se mută din ţară! Vezi în ce "paradis" pleacă şi de ce a luat această hotărâre! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Oana Roman, în pragul unei crize de nervi! "Cu ploaia asta am făcut trei ore din Tei pâna la parcul IOR dacă vă vine să credeţi"

Fosta prezentatoare tv a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor din cauza orelor agasante în care se circulă "bară la bară"

fara descriere

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu! Vezi ce spune vedeta despre familia designerului! "Am vorbit cu părinţii lui" EXCLUSIV

"Hai să-ţi spun ceva în exclusivitate! Fac meseria asta de PR de 20 de ani. Am făcut sute de evenimente şi niciodată nu am întârziat. Ei bine, astăzi a avut loc o premieră! Am întârziat la evenimentul organizat de mine, iar invitaţii Dinu Şi Deea Maxer, Oana şi Viorel Lis şi Mitoşeru au ajuns înaintea mea. M-am simţit foarte prost! Noroc că a ajuns Marius mai devreme şi i-a primit pe prietenii noştri. Cu ploaia asta am făcut trei ore din Tei pâna la parcul IOR dacă vă vine să credeţi. Am oprit maşina disperată şi am spus "primăria, veniţi cu noi în trafic. Am mulţi prieteni la primării şi mereu le spun că trebuie să găsim soluţii să decongestionăm traficul. Vinerea după-amiază e jale şi dacă mai şi plouă e nenorocire. Am simţit că o să clachez psihic. Dacă nu eram cu Isabela lăsam maşina acolo şi plecam pe jos", a declarat Oana pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Oana Roman, mărturisire ŞOC! Vedeta a avut o relaţie cu un bărbat însurat! "Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta"

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate