Oana Roman, la spital: "E multă suferinţă"

Oana Roman s-a pozat pe holul Spitalului Floreasca din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Oana Roman a mers astăzi la spital pentru că mama ei, Mioara Roman, va fi externată. Vedeta de televiziune a fost marcată de ce a văzut în unitatea medicală.

Oana Roman, la spital: "E multă suferinţă"

"Rugaţi-vă să nu aveţi nevoie să ajungeţi vreodată la spital! Azi o externez pe mama şi, deşi aici e curat şi totul nou şi civilizat, e multă suferinţă! Sănătoşi să fim, în rest le facem pe toate", a scris pe Instagram Oana Roman.

 

Oana Roman, reacție după ce mama sa a fost internată de urgență!

Oana Roman a dezvăluit ce se întâmplă cu mama sa, după ce ieri a fost internată de urgență. Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman.

Luni, pe 3 iunie, Mioara Roman a fost dusă la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău, iar vestea a speriat pe toată lumea.

Citeste si: E oficial! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărţit! Are actorul o relație cu Lady Gaga?!

Citeste si: Ce mănâncă Minodora la micul dejun? Așa a răsfățat-o soțul, azi dimineață

Citeste si: Percheziţii de amploare la domeniul Micula! Victoraș, vizat de procurori, a răbufnit: "Arestări abuzive"

Dacă în primul moment nu s-a știut care a fost motivul exact, Oana Roman a vrut să se audă chiar de la ea care este situația adevărată.

„Având în vedere interesul presei (am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisa) in legatura cu starea de sănătate a mamei mele precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația.
In cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoștinței , am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la un spital privat care a sosit in cel mai scurt timp. In urma constatării stării mamei mele s a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca deoarece la spitalul privat nu erau locuri libere la ATI iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o internare pe o secție de ATI.

In urma investigațiilor s-a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic nu s-au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf.

In acest moment este stabilă, conștientă , coerenta si cooperanta!

Multumesc celor de la spitalul privat si personalului medical si auxiliar de la Spitalul Floreasca.

Este singura declarație pt a înlătura orice fel de speculații alarmiste in presă!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de socializare.
În trecut, fosta soție a lui Petre Roman a mai avut probleme de sănătate, care au necesitat internarea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate