Vedete

Oana Roman: "Marius spune ca are doua gagici"

Oana Roman a facut o declaratie surprinzatoare. Vedeta a marturisit ca sotul ei, Marius, are doua "gagici", acesta referindu-se la carjele lui. Marius a suferit recent o operatie complicata la picior.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Oana Roman: "Marius spune ca are doua gagici"icon photo

"A fost complicat la inceput pentru ca el a fost cam imobilizat vreo doua saptamani. Izabela e foarte cuminte si nu mi-a pus probleme. Mai greu a fost cu cumparaturile pentru ca eu nu am voie sa car. Eu mi-am dorit ca el sa fie bine (n.r.- Marius), sa se recupereze. Nu este o operatie simpla, se face un transplant de ligament. Trebuie facuta o recuperare foarte serioasa. Marius spune ca are doua gagici (n.r. - carjele)", a declarat Oana Roman.

"Am avut o complicatie foarte nasoala anul trecut. Evident ca orice sportiv nu prea baga de seama, am facut o pauza de sase luni si am zis sa mai incerc o data, tot la fotbal evident. Le-am rupt de tot, ligamentele incrucisate, si am ajuns la bisturiu. Nu stiu daca am facut bine", a declarat Marius Elisei.

Recuperarea lui Marius Elisei decurge bine, iar acum Marius se simte pregatit sa isi reia activitatile obisnuite, spre bucuria Oanei, care a trebuit sa se descurce singura in ultima perioada.

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune