Vedete

Oana Roman: "Marius spune ca are doua gagici"

Oana Roman a facut o declaratie surprinzatoare. Vedeta a marturisit ca sotul ei, Marius, are doua "gagici", acesta referindu-se la carjele lui. Marius a suferit recent o operatie complicata la picior.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"A fost complicat la inceput pentru ca el a fost cam imobilizat vreo doua saptamani. Izabela e foarte cuminte si nu mi-a pus probleme. Mai greu a fost cu cumparaturile pentru ca eu nu am voie sa car. Eu mi-am dorit ca el sa fie bine (n.r.- Marius), sa se recupereze. Nu este o operatie simpla, se face un transplant de ligament. Trebuie facuta o recuperare foarte serioasa. Marius spune ca are doua gagici (n.r. - carjele)", a declarat Oana Roman.

"Am avut o complicatie foarte nasoala anul trecut. Evident ca orice sportiv nu prea baga de seama, am facut o pauza de sase luni si am zis sa mai incerc o data, tot la fotbal evident. Le-am rupt de tot, ligamentele incrucisate, si am ajuns la bisturiu. Nu stiu daca am facut bine", a declarat Marius Elisei.

Recuperarea lui Marius Elisei decurge bine, iar acum Marius se simte pregatit sa isi reia activitatile obisnuite, spre bucuria Oanei, care a trebuit sa se descurce singura in ultima perioada.

Galerie foto