Vedete

Oana Roman: "Marius spune ca are doua gagici"

Oana Roman a facut o declaratie surprinzatoare. Vedeta a marturisit ca sotul ei, Marius, are doua "gagici", acesta referindu-se la carjele lui. Marius a suferit recent o operatie complicata la picior.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Oana Roman: "Marius spune ca are doua gagici"icon photo

"A fost complicat la inceput pentru ca el a fost cam imobilizat vreo doua saptamani. Izabela e foarte cuminte si nu mi-a pus probleme. Mai greu a fost cu cumparaturile pentru ca eu nu am voie sa car. Eu mi-am dorit ca el sa fie bine (n.r.- Marius), sa se recupereze. Nu este o operatie simpla, se face un transplant de ligament. Trebuie facuta o recuperare foarte serioasa. Marius spune ca are doua gagici (n.r. - carjele)", a declarat Oana Roman.

"Am avut o complicatie foarte nasoala anul trecut. Evident ca orice sportiv nu prea baga de seama, am facut o pauza de sase luni si am zis sa mai incerc o data, tot la fotbal evident. Le-am rupt de tot, ligamentele incrucisate, si am ajuns la bisturiu. Nu stiu daca am facut bine", a declarat Marius Elisei.

Recuperarea lui Marius Elisei decurge bine, iar acum Marius se simte pregatit sa isi reia activitatile obisnuite, spre bucuria Oanei, care a trebuit sa se descurce singura in ultima perioada.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune