Oana Roman nu si-a dorit niciodata sa aiba avere! "Nu stiu prin ce minune mi-am dat seama destul de devreme ca banii nu sunt un scop in viata"

Oana Roman, moderatoarea emisiunii Drept la tinta de la Kanal D, se considera norocoasa pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba bani multi pentru ca oamenii bogati nu sunt oameni fericiti.

Distribuie pe:

fara descriereOana a postat un mesaj impresionant pe pagina sa de Facebook in care vorbeste despre avere, fericire si bogatie sufleteasca.

"Zilele asta mi-am dat seama cat de norocoasa sunt ca nu mi-am dorit niciodata sa am bani multi, sa fac averi si sa cheltui nemasurat. Nu stiu prin ce minune mi-am dat seama destul de devreme ca banii nu sunt un scop in viata si ca oamenii foarte bogati, in cele mai multe cazuri, nu sunt oameni fericiti. Si asta pentru ca din pacate, in era moderna, banii foarte multi de cele mai mute ori nu sunt facuti prin cai 100 % cinstite.

Sunt evident exceptii, oameni care au facut bani cu mintea lor si i-au facut cinstit, dar sunt muuult mai putini decat cei care au facut bani facand compromisuri care ii bantuie si ii ajung din urma. In Romania multi din cei care au bani multi se cred invincibili, se cred Dumnezei si nu le trece prin cap ca intr-o zi vor da socoteala.

Si cum spune mama mea desteapta, noi nu suntem saraci, doar avem mai putini bani, dar avem o bogatie sufleteasca pe care sigur nu o vom pierde si nici nu va putea sa ne o ia nimeni vreodata. Voi va simtiti bogati?
", a scris Oana pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate