Oana Roman, pregătită să depună plângere pentru hărțuire: „Așa a fost să fie”. Vedeta se confruntă din nou cu probleme

Oana Roman a devenit, din nou, ținta criticilor în mediul online.

Autor: Simona Costache

In articol:

De când se află în atenția publicului, Oana Roman a avut parte de numeroase momente neplăcute din cauza criticilor și jignirilor venite de la cei din jur. Dacă la început aceste lucruri o afectau destul de mult, acum a realizat că un astfel de comportament este reprezentativ doar pentru persoana care emite răutățile și nicidecum nu o caracterizează pe ea.

Recent, vedeta a ținut să împărtășească cu admiratorii ei din mediul online că, de ceva vreme, primește mesaje pe Instagram prin care este anunțată că s-a creat în mediul online un grup în care subiectul principal de discuție este chiar ea. Oamenii care fac parte din grupul respectiv au numai cuvinte dure de spus la adresa Oanei Roman, așa că a decis să transmită un mesaj legat de această problemă, pentru a le da peste nas tuturor celor care aleg să îți petreacă timpul criticând-o în mediul online.

Oana Roman a fost întotdeauna o femeie asumată și a spus lucrurilor pe nume. Chiar dacă unele subiecte nu îi aduc deloc plăcere, alege să le abordeze pentru a lămuri anumite situații. Nu este prima dată când Oana Roman face subiectul de discuție al oamenilor, însă de data aceasta vedeta a ales să le aducă aminte că hărțuirea verbală, făcută chiar și pe rețelele de socializare, reprezintă faptă penală și se pedepsește conform legii. 

Citeste si: „Niciodată nu anunț când mă duc” Oana Roman, uimită când a văzut cum este tratată mama sa la centrul de bătrâni. Vedeta nu mai are nevoie de nicio dovadă

„Îmi semnalează diverse persoane că există nu știu ce grup unde se discută despre mine urât și că ar trebui să iau măsuri. Ideea este următoarea: ei știu cine sunt eu? Da, toți ca de aceea discută despre mine.

Eu știu cine sunt ei? Nu. Și nici nu mă interesează. Ieșiți pe stradă și 9 din 10 persoane măcar au auzit de mine. Așa a fost să fie. Nu e mereu ușor însă să trăiești așa. Alții își doresc să îi cunoască mai mult decât vecinii de bloc și colegii de serviciu și nu prea reușesc. Și pentru că nu se simt îndeajuns de importanți stau și trăiesc viețile altora cheltuind timp prețios pe care nu-l vor mai recupera vreodată.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Oana Roman, pegătită să depună plângere pentru hărțuire: „Așa a fost să fie” Vedeta se confruntă din nou cu probleme

Oana Roman va acționa în instanță?

Oana Roman a mai menționat că un om care este mulțumit de propria viață și echilibrat emoțional nu ar sta niciodată pe un grup să critice persoanele publice și că, în orice moment, poate face plângere la poliție pentru hărțuire. Vedeta a ținut să posteze în mediul online și un exemplu elocvent de cum decurg discuțiile pe grupul respectiv. Pentru moment, nu a declarat dacă va face demersuri legale în acest sau nu. 

Citeste si: Ultimele detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Greul abia acum începe”! Cum se simte mama Oanei Roman în aceste momente

„Știți vorba aia dacă semeni vânt culegi furtună? Cam așa e în viață! Ce ai în tine aia oferi și aia lași în urma ta. Ați văzut vreun om bine și fericit, împăcat și echilibrat care să judece sau să-și piardă timp comentând pe alții? Nu. Cam asta e. Voi vreți să lăsați ceva în urma voastră? Energii urâte, ură și rău? Sau vreți să vă trăiți viața cât se poate de frumos profitând de ceea ce vă oferă Dumnezeu? Familie, prieteni, natură,  mare, soare, păduri și munți? Răsărituri cu bucurie și credință? Cu asta se ocupă unii. Că vreau să amintesc este că hărțuirea, inclusiv cea prin mijloace de comunicare, este faptă penală”, a mai menționat Oana Roman în mediul online.

Oana Roman, pegătită să depună plângere pentru hărțuire: „Așa a fost să fie” Vedeta se confruntă din nou cu probleme

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum se înțelege Petre Roman cu fiul său în vârstă de 12 ani? Petrus este un copil model: „Are destulă minte”

Oana Roman, o mamă model. Unde a mers cu fiica ei în prima zi de octombrie: „Nu reușesc să o mai iau acasă”

De ce și-a mutat Oana Roman mama într-un centru de recuperare medicală : „Am ajuns în locul unde va veni mama pentru o perioadă de recuperare”

7 zodii cu succes incredibil la bani începând de mâine

Vladimir Putin a TRIMIS TANCURILE! Cutremur la nivel european. Decizia momentului de la Kremlin

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Alertă pentru toate mamele! Se SCHIMBĂ LEGEA!

Lovitură pentru Portugalia – Ronaldo amenință că pleacă de la Cupa Mondială – Doi jucători au părăsit deja Qatarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies