Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei: „Mergem pe un drum care duce în direcţia bună”

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei după o perioadă în care au stat singuri și și-au pus ordine în gânduri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Oana Roman a hotărât să o ia de la capăt cu tatăl fetiței sale și spune că perioada în care a stat despărțită de Marius Elisei a adus un plus relației lor. Vedeta a declarat că ambii parteneri s-au gândit mai bine la ce au de făcut în continuare și au ajuns la concluzia că trebuie să continue pe același drum.

Citeste si: Mărturiile șocante ale colegilor asistentei ucise de soț: „Am găsit-o într-o baltă de sânge şi lângă ea pe soţul ei”

Citeste si: Ea este Eugenia, asistenta care a găsit-o moartă pe directoarea de îngrijiri din Piatra Neamț. Femeia este devastată de durere și face un apel către toate femeile abuzate

Citeste si: Un bărbat beat din Botoșani și-a înjunghiat de 12 ori iubita! Tânăra a ajuns în stare gravă la spital

"Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie", a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni tv.

fara descriere

Oana Roman a făcut sărbătorile alăuri de Marius Elisei și deși inițial s-a vehiculat că au făcut acest lucru de dragul fetiței lor, cei doi au demonstrat contrariul și s-au sărutat în direct în cadrul unei emisiuni tv. Important de știut este că la acel moment, nimeni nu știa că cei doi s-au împăcat oficial și prezentatorul emisiunii a rămas uimit când a văzut-o pe Oana alături de Marius.

„Noi nu suntem certați, nu vezi că suntem...” moment în care Oana Roman și Marius Elisei s-au pupat.

fara descriere

Oana Roman, despre cearta cu Marius Elisei

Oana Roman a făcut anunțul despărțirii de soțul ei printr-un mesaj pe Facebook, apoi a preferat să nu mai comenteze nimic cu privire la acest subiect. Întrbată în cadrul aceluiași interviu televuzat ce s-a întâmplat mai exact între ei doi, răspunsul Oanei a fost următorul:

"Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri... Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare, vorbesc despre ele, dar până la un pumn", a spus Oana Roman.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate