Oana Roman, reacție dură în scandalul dintre Marius Elisei și transsexualul Delia: „Suntem separați și nu doresc ca numele meu să fie implicat în scandal”

Oana Roman a fost implicată fără voia ei în scandalul mediatic dintre Marius Elisei și transsexualul Delia și a dorit să facă câteva precizări cu privirea la relația ei cu fostul soț.

Autor: A.B.G.

In articol:

Oana Roman și Marius Elisei s-au afișat în public de mai multe ori și au lăsat să se înțeleagă că s-ar fi împăcat. Cei doi chiar s-au sărutat în cadrul unei emisiuni tv, dar spre suprinderea tuturor, Oana Roman a declarat că ea în continuare este despărțită de Marius Elisei. 

Citeste si: Preoții români țin slujbe pentru bolnavii cu coronavirus: „Datoria creştinilor este de a ne ruga unii pentru alţii”

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

Citeste si: Ce a făcut Andrei Duban după ce și-a văzut soția plângând în brațele altui bărbat! Grațiela de la Survivor, consolată de Ghiță

Citeste si: Olivia Steer susține că a găsit leacul împotriva coronavirusului. Se poate prepara acasă, din câteva ingrediente

Oana Roman reacție dură în scandalul dintre Marius Elisei și transsexualul Delia: „Suntem separați și nu doresc ca numele meu să fie implicat în scandal”

Marius Elisei este implicat într-un scandal cu transsexualul Delia, care îl acuză că ar fi avut mai multe conversații în timpul căsniciei sale cu Oana Roman.

Simțindu-se implicată fără voia ei în problemele soțului ei, Oana Roman a ținut să lămurească totul printr-un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. 

„Isabela este cel mai important lucru din lume pentru mine! Este sensul vieții mele si ceea ce imi dă putere de munca si bucuria de a trăi.
Voi face orice este necesar ca viata ei sa fie frumoasa si împlinită, liniștita si plina de bucurii.

Liniștea ei si inocenta ei sunt profund umbrite in aceste zile de circul mediatic iscat in legatura cu cel care îi este tată. (…) Asa cum am spus inca din Decembrie anul trecut eu si Marius Elisei suntem separați in fapt, el nu mai locuiește cu noi si desi au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut si am fost de acord sa ne vedem doar pentru ca Isa are nevoie de prezenta tatălui in viata sa.
Totusi eu NU pot comenta faptele si conduita nimănui si nu pot raspunde pentru faptele nimănui. De aceea nu doresc ca numele meu sa fie implicat in nici o discuție referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoana mea!”
, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Transsexualul Delia, dezvăluiri uluitoare despre planurile pe care le avea cu Marius Elisei: „Dacă nu afla presa eram împreună acum!”

Replica lui Tudor Gheorghe, după ce a primit critici de la Funeriu și Caramitru, pe motiv că ar face propagandă pro-comunism: "Prostiile pe care le debitează..."

Tudor Gheorghe, acuzat că face propagandă anti-UE, după ce spectacolul lui, „Degeaba 30”, a fost difuzat la televizor. Artistul, aspru criticat: „Să-ţi fie ruşine, canalie...

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Se aplică de azi, 12 aprilie! Mii de români au interzis! Restricții încă 14 zile

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Arma rusească din cosmos a băgat în sperieți Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies