Oana Roman s-a mutat în casă nouă! Am surprins-o ajutând la căratul mobilei VIDEO EXCLUSIV

Oana Roman și-a îndeplinit visul și, de curând, s-a mutat într-o casă nouă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Oana Roman și familia ei s-au mutat într-o locuință nouă, o casă cu o curte mare, în Tunari, Ilfov.

Vedeta a mărturisit că mutarea a fost o provocare pentru că nu și-a putut închipui că în apartemantul în care a locuit până acum s-au strâns atât de multe lucruri.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins, în urmă cu câteva zile, chiar momentul în care mai mulți muncitori încărcau de zor diverse obiecte din apartamentul Oanei, iar vedeta și soțul ei, Marius Elisei, supervizau toată activitatea. Mai mult chiar, obiectele importante, Oana le-a cărat chiar ea până la mașină și a avut grijă ca acestea să fie așezate și transportate în siguranță până la destinație.

fara descriere

De altfel, Oana Roman a și declarat în presă că mutarea a fost mai complicată decât se aștepta. ”Despachetăm și nu se mai termină. Eu nu știu cum au intrat atâtea într-un apartament. Am cărat trei camioane pline, pe care le-am strâns în opt ani de apartament. Am despachetat două zile continuu și nu am terminat. Și cred că nu ai înțeles că am aruncat la greu și mai am de aruncat”, a povestit Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman arată spectaculos! Cum a apărut la o nuntă

Citeste si: Oana Roman a găsit un portofel cu bani şi s-a dus să-l predea la Poliţie! Incredibil ce s-a întâmplat după aceea! Toată istoria a fost dezvăluită de Dan Chisu

Oana Roman s-a mutat într-o casă cu o curte spațioasă

Oana Roman și-a vândut recent apartamentul în care a locuit până acum alături de soțul și de fiica sa, și și-a cumpărat o casă superbă cu un teren de 1000 de metri pătrați, cu o curte foarte spațioasă, camere încăpătoare și amenajate așa cum și-a dorit mereu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate