Oana Roman se află pe lista Fiscului! Ce riscă vedeta și ce are de împărțit cu statul? EXCLUSIV

Oana Roman se află pe lista Fiscului, primind o decizie de regularizare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Oana Roman se află pe lista Fiscului, numele ei figurând pe un document întocmit de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice BUCUREŞTI Administraţia Sector 2 a Finanţelor Publice.  “În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunțul colectiv al ANAF, publicat pe 4 februarie 2020. În dreptul numei Oanei Roman este scris "Decizie - regularizare a contrib.asig.soc.sanatate-D630", emisă pe 14 noiembrie 2019. (vezi cum a pozat Oana Roman în lenjerie intimă de mătase)

Citeste si: Marius Elisei, sotul Oanei Roman a spus cum e de fapt cu impacarea. Ce planuiesc cei doi

Citeste si: Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei! Primele declarații: "Lucrurile nu mai funcționează"

Citeste si: Oana Roman, afectată financiar: „Ne vom baza pe pensia mamei”

„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a publicat un proiect de ordin care prevede „regularizarea contribuţiei de asigurări sociale pentru persoanele fizice” pentru veniturile realizate în anii 2016 şi 2017, urmând să emită decizii de impunere anuală”, scria Adevărul în 2018, care a continuat: „Potrivit prevederilor Codului fiscal, pentru veniturile realizate în anii 2016 şi 2017, stabilirea şi regularizarea contribuţiei de asigurări sociale pentru persoanele fizice se realizează de organul fiscal central competent, prin emiterea unei decizii de impunere anuală, pe baza datelor declarate de contribuabili în declaraţia privind venitul realizat sau în Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, Capitolul I „Date privind veniturile realizate în anul 2017”, după caz”, se arată în referatul de aprobare al proiectului de ordin.  Definiţia regularizării este „operaţiune de modificare a unor conturi, ca urmare fie a înregistrării unor cheltuieli ce trebuie repartizate între două sau sau mai multe exerciţii contabile, fie a constatării unui venit care a fost obţinut sau a unei cheltuieli care a fost efectuată, dar care nu au fost înregistrate”.

fara descriere

Oana Roman se află pe lista Fiscului. ANAF stabileşte cuantumul sumelor datorate 

„Toate declaraţiile unice depuse în acest an privind veniturile realizate pe anul trecut, dar şi alte declaraţii fiscale depuse de contribuabili pentru anul 2016 vor fi verificate de inspectorii ANAF pentru a vedea dacă sumele raportate corespund realităţii şi dacă au fost plătite contribuţiile pentru fondurile de pensii de stat şi cele aferente serviciilor medicale. În urma acestor verificări, ANAF va trimite decizii de impunere, în cazul în care aceste diferenţe nu sunt plătite în timpul recomandat urmând să pună popriri pe conturile contribuabililor.”, mai scria sursa citată.

Decizia de impunere este un act administrativ fiscal emis de organul competent, prin care se stabileşte cuantumul sumelor datorate de un contribuabil sistemului bugetar, respectiv al sumelor de restituit de la buget în perioada impozabilă, pentru fiecare categorie de venit (impozit, taxă, contribuţie etc.) în parte. Decizia de impunere este un titlu de creanţă, cu caracter executoriu. Sunt asimilate deciziei de impunere, potrivit legii, următoarele acte administrative fiscale: deciziile privind rambursări de taxă pe valoarea adăugată; deciziile privind restituiri de impozite, taxe, contribuţii şi alte venituri ale bugetului general consolidate; deciziile privind bazele de impunere; deciziile referitoare la obligaţiile de plată accesorii; deciziile privind nemodificarea bazei de impunere etc.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate