Oana Roman vine la WOWbiz pentru a isi povesti drama care i-a framantat sufletul in tacere! Marturia ei te va cutremura

E controversata, e intens comentata, e barfita si pandita la fiecare pas. Toata lumea vrea sa stie cine e iubirea secreta a Oanei Roman si ce suferinta a tinut ascunsa atata timp.

Distribuie pe:

fara descriereIn aceasta seara, in premiera, la Wowbiz, Oana Roman iti spune ce drama i-a framantat sufletul in tacere. Nu rata o marturisire care te va cutremura de la orele 22:30, numai pe Kanal D!

"Nu demult va spuneam ca simt nevoia sa fac un pas spre a ma prezenta in fata voastra asa cum sunt eu, sa vorbesc eu in numele meu, sa va arat ca sunt om cu bune si rele, cu greseli si poticniri, ca sunt facuta din acelasi aluat ca fiecare din voi si ca voi da jos din armura pe care mi-am creat-o doar ca sa ma protejez. In seara asta de la ora 23 voi fi in direct la WOWbiz pe Kanal D, asa cum poate nu am mai fost niciodata intr-o emiosiune de televiziune. Fara armuri si fara secrete. Doar eu", a marturistit Oana Roman.


Nu rata o editie plina de secrete a celei mai bune emisiuni nocturne, WOWbiz, numai pe Kanal D, incepand cu orele 22:30 dupa Suleyman Magnificul!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate