Oana Sarbu face compromisuri de dragul iubitului! "Nu imi place in club! Merg doar de dragul lui Robert, cand are concert!"

Arata senzational, dar n-a tinut niciodata dieta. Se declara o mare pofticioasa, iubeste mancarurile italienesti si frantuzesti, poarta articole cu tinte si nu merge in cluburi decat de dragul lui Robert Turcescu. Afla aspecte picante din viata Oanei, dar si secretele siluetei ei, numai in interviul de mai jos.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriereArata senzational, dar n-a tinut niciodata dieta. Se declara o mare pofticioasa, iubeste mancarurile italienesti si frantuzesti, poarta articole cu tinte si nu merge in cluburi decat de dragul lui Robert Turcescu. Afla aspecte picante din viata Oanei, dar si secretele siluetei ei, numai in interviul de mai jos.

Reporter: Care e secretul siluetei tale? Tii vreo dieta?

Oana Sarbu: I-am mostenit pe parintii mei, asa ca nu am probleme cu greutatea. Totusi, trebuie sa va spun ca sunt atenta la alimentatie, desi mi-e greu! Sunt tare pofticioasa in special cand preparatele din fata mea sunt italienesti sau frantuzesti.

Reporter: Faci sport?

O.S.: Merg cateodata la sala, cand am timp liber.

Reporter: Te-am vazut, recent, intr-un club, la concertul lui Robert Turcescu. Erai in forma! Esti o obisnuita a cluburilor?

O.S: Nu obisnuiesc sa merg in cluburi. Atunci a fost o exceptie si am mers doar de dragul lui Robert, ca avea concert.

Reporter: Oana, te uiti in dreapta, tinte, te uiti in stanga, la fel. Ai adoptat si tu moda tintelor?

O.S: Sa stii ca am cateva piese vestimentare cu tinte si o pereche de incaltari la care tin foarte mult. Sunt deosebite!

Reporter: Profesional cum iti merge? Ai multe spectacole in perioada asta?

O.S: Am primit cateva propuneri sa cant in Israel, dar le-am declinat din cauza bombardamentelor. Am de onorat multe angajamente in Romania, mai ales de Revelion cand am mai multe spectacole.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate