Oana Sîrbu a fost la un pas să moară la fel ca Răzvan Ciobanu: „M-am răsturnat cu maşina. Am scăpat cu viaţă, dar ciopârţită zdravăn” DEZVĂLUIRI

După tragedia petrecută cu designerul Răzvan Ciobanu, s-a aflat că o altă vedetăOana Sîrbu a fost la un pas să moară ca Răzvan Ciobanu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

După teribila dramă a designerului, petrecută în a doua zi de Paşte, celebra cântăreaţă şi actriţă din Liceenii, Oana Sârbu, le-a scris fanilor săi: “Cumplit accident! Odihneştete-n pace, Razvan Ciobanu  dintr-un astfel de accident am

scăpat cu viaţă, dar ciopârţită zdravăn, acum aproape douazeci şi doi de ani, în ziua în care a murit Lady Di. Ce trist…”.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare la două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Ce ar fi luat designerul pentru a putea face sex!

Citeste si: Detectivi particulari, angajați să afle adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu?! Aceștia trebuie să descopere dacă accidentul a fost provocat

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Adevărul despre relația lui Răzvan Ciobanu cu tatăl lui!

Oana Sîrbu a fost la un pas să moară ca Răzvan Ciobanu: "Cinci operaţii la piciorul drept" 

La un moment dat, Oana Sârbu a rememorat acele momente cumplite: ”La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina.

Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător"( vezi ce au spus părinţii lui Răzvan Ciobanu despre declaraţiile menajerei)

Oana Sîrbu a fost la un pas să moară ca Răzvan Ciobanu: "Poate că accidentul ar fi fost evitat" 

În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat.

Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a mai spus Oana Sârbu. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies