Oana Sîrbu era poreclită, în liceu, Sfânta Filofteia

Oana Sîrbu, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea sâmbătă, 21 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, imitând-o pe Donna Summer, era poreclită, în liceu, Sfânta Filofteia. Porecla i-a fost pusă de profesorul ei de limba română.

novalue
Autor: V.P.


Nu pot să zic că-mi amintesc cu plăcere de liceu. Eram la un liceu bun de fete, dar erau anii cei mai urâţi ai comunismului. O evadare categorică din toată acea atmosferă au fost fără-ndoială concursul “Steaua fără nume” şi, mai apoi, “Liceenii”. În clasă, eram 36 de fete şi 4 băieţi. Nu era deloc fun (râde). Şi, deşi eram la un liceu de filologie, de multe ori făceam practică la cules de cartofi, sau la mecanică, sau la lucru manual… Aveam profesori foarte exigenţi.

Dar foarte buni. Unul dintre ei era profesorul de limba română. Avea un fel ciudat de a mă simpatiza (râde). La un moment dat, în clasă, a venit şi mi-a dat cu degetul pe pleoape considerând că m-am dat cu rimel! Mi s-a părut ciudat, fiindcă ai mei nu mă lăsam să mă machiez şi, nici vorbă, la şcoală! Dar aşa i se păruse. I-am făcut pe plac şi m-am dus să mă şterg, deşi nu-mi dădusem cu nimic. Îmi zicea, ca să mă necăjească, “Sfânta Filofteia”. Nu ştiu ce-l deranja, poate că eram prea cuminte. Sau i se părea că nu sunt. Dar chiar eram (râde) ”, povesteşte Oana despre acea perioadă.
Cum se va transforma Oana Sîrbu în Donna Summer, cântăreaţa considerată regina muzicii disco, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies