Vedete

Oana, sotia lui Kamara, se apara! A pus-o la punct pe fosta iubita, in direct, la WOWbiz

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Oana, sotia lui Kamara, se apara! A pus-o la punct pe fosta iubita, in direct, la WOWbizicon photo
 
Madalina, fosta iubita a lui Kamara, a facut dezvaluiri neasteptate, in direct, la WOWbiz.  Tanara sustine ca sotia lui Kamara face videochat si intretine relatii intime cu diversi barbati. 
 
Revoltata de declaratiile facute de Madalina, Oana a intrat in direct si s-a aparat. Sotia lui Kamara o contrazice si sustine ca nu este nevoita sa dea explicatii nimani, cu atat mai mult ei. 
 
 
"Eu nu am sunat sa dau explicatii. Eu nu i-am despartit. Eu am intrat din prietenie pentru voi. Nu vreau sa comentez ce zice ea. Eu nu am timp nici sa dorm, dar am timp de intalniri. Uneori mai am si chestii de facut. Nu vreau sa comentez prea mult. Nu vreau sa intru in discutie cu ea. Nu vreau sa-i dau apa la moara. Eu nu stiu cum te cheama. Esti foarte educata tu de fel. Nu vreau sa raspund la astfel de intrebari. 
 
 
Da, am fost la Cluj. Este o crima? Si acum este racit, stau de o saptamana cu el. Este viata mea intima si ma priveste exclusiv pe mine. Este treaba ei ce vrea sa zica. Nu o sa spun daca fac videochat, nu o sa zic asa ceva. Nu o sa spun mai ales la telefon. Nu trebuie sa dau explicatii despre viata mea. Kamara este firesc sa existe in viata mea. Eu ma mut saptamana asta singura. Imi iau copilul cu mine, normal. Fara Kamara. Mi se pare foarte rusinos sa vii aici si sa vorbesti despre asta", a declarat Oana, sotia lui Kamara. 
 
"Te rog frumos sa recunosti de unde vorbesti acum. De ce nu recunosti? Pentru tine sunt Madalina, nu 'fetito'. Din moment ce nu exist, de ce ti-ai lasat copilul cu mine? Care mai este rostul tau la telefon daca nu vorbesti. Pentru mine este zero barat", a spus Madalina. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune