Oana Stancu despre fiica ei, Mariuca, care ii face boacane: "Eu protestez şi o cert, dar în sinea mea mă amuz şi eu cu ea"

Prezentatoarea tv a marturisit intr-un interviu recent ca se bucura de ajutorul surorii sale pentru a isi creste cea de-a treia fiica pe care o mai cearta cand face boacane.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDC News: Cum este să fiţi mămica a trei fete?

Oana Stancu: Uite, eu le iubesc nespus pe Anuca şi pe Ony, vor fi întotdeauna fetiţele noastre toate trei, cu Măriuca împreună, fără nuanţe şi fără diferenţe, iar ele merită din plin să fie iubite cu tot sufletul pentru că sunt copii tare buni, dar nu este corect să spunem că eu sunt mămica lor pentru că ele au o mămică, una care le iubeşte foarte mult şi pe care ele o iubesc foarte mult. Vreau să fiu însă cea mai bună prietenă a lor, cel mai de nădejde sprijin, cel mai neobosit apărător, cel mai bun sfătuitor alături de mami şi de tati. Voi face tot ce-mi va sta în putinţă să le feresc pe toate trei (la fel şi pe Miru, pe nepoţica mea pe care o iubesc la fel-la fel de tare) de relele prin care eu am trecut şi acolo unde nu voi putea să le împiedic să se lovească măcar să fiu lângă, să pansez şi să pup ,,rana".

DC News: Cum s-a schimbat viaţa dumneavoastră după ce a venit pe lume Măriuca?


Oana Stancu: Total! A fost o luptă să o aduc pe lume însă lupta asta m-a întărit şi mi-a arătat că, aşa ca în filme, dragostea din noi învinge totul, credinţa în Dumnezeu învinge tot răul! Eram schimbată însă dinainte, iar cea care m-a schimbat şi mi-a dat puterea să duc lupta asta a fost dragostea bărbatului meu. El e echilibrul meu, liniştea mea şi izvorul meu de înţelepciune. Dan m-a făcut să cred şi să am încredere. În Dumnezeu, în mine, în noi doi, în viaţă. În viaţa frumoasă. Sunt foarte puternică azi, foarte fericită, determinată să construiesc alături de el o viaţă minunată pentru toată familia noastră, cu fetiţele noastre, cu părinţii noştri alături (pe care suntem binecuvântaţi că îi avem alături de noi aşa de în putere), cu Nuny, surioara mea, cu Bobby, fratele lui Dan şi familia lui (suntem gaşcă mare, vreo 13) şi o viaţă lungă pentru că ne-am propus să trăim până la o sută de ani.

DC News: Cine vă ajută în creşterea fetiţei?

Oana Stancu: Nuny, sora mea, fără de care nu m-aş descurca DELOC! Eu am vrut să fiu zâna-bună pentru Miru, fetiţa ei, şi mă bucur acum enorm că Măriuca o are pe ea zână-bună pentru că Nuny e numai dragoste şi răbdare şi, spre deosebire de mine, ştie tot. Am şi poreclit-o ,,Nuny-ştie-tot".

DC News: Cum o puteţi descrie pe micuţă?


Oana Stancu: ,,Bucurie" e alintul pe care Anuca i l-a dat de când avea o lună-două şi a început să zâmbească, apoi să râdă. I se potriveşte perfect pentru că râde cu toată fiinţa ei şi ne umple şi pe noi de bucurie. E foarte atentă şi perspicace, observă tot, învaţă repede şi se anunţă şi o personalitate foarte puternică.

DC News: De când s-a născut Măriuca şi până acum, care a fost cel mai emoţionant moment? Aţi plâns vreodată în această perioadă?

Oana Stancu: O, da! De atâtea ori! Ultima dată acum o oră când s-a ridicat singură pe marginea pătuţului pentru prima dată. Mi-au dat lacrimile. Perioada aceasta oricum este încărcată de emoţii, ajutate şi hormonal, dar simt – şi cred că fiecare mamă simte asta - că fiecare moment cu fetiţa mea este unul uriaş. De când o cuibăream înăuntrul meu, de când am adus-o la lumină, de când am adormit-o prima dată cântându-i, de când am adormit-o şi a suta oară cântându-i, de când m-a mângâiat prima dată, de când s-a uitat în oglindă şi a studiat cum o pup şi m-a pupat şi ea pe mine, de când a zis ,,Tata" prima dată că ,,Mama" încă nu, de când a zis ,,Ana" prima dată că Ony încă nu (noi două aşteptăm pe ghimpi), de când râde şi mă inundă râsul ei şi-mi curge prin vene, de când plânge şi pune buziţa în modul acela care mă înmoaie, de când se străduieşte să plângă şi eu ştiu că se străduieşte şi jumătate din mine admiră şmecheria din căpşorul ei mic, de când împroaşcă peste tot cu supa din guriţă şi se amuză iar eu protestez şi o cert dar în sinea mea mă amuz şi eu cu ea, de când luptă să mă prindă de păr sau de urechi şi să mă tragă spre ea ca să-mi molfăie nasul sau bărbia... Toate momentele astea cu potenţial de a fi absolut banale, comune pentru miliarde de copii, dar care sunt absolut UNICE.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate