"Oana sufera enorm dupa Pepe! Ea nu mai are liniste de cand au divortat! Ar fi dispusa sa dea 10 ani din viata ei ca sa se impace cu el!" - Afla cine face aceste dezvaluiri halucinante despre Zavo

Viorel Gongoi este un apropiat al Oanei Zavoranu, o persoana la care vedeta se confesa. El a fost ultimul om care a vazut pe Oana duminica seara, cu o zi inainte ca ea sa ajunga la spital.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereOana isi dorea o persoana careia sa i se confeseze, iar Viorel Gongoi a fost omul potrivit. El a incercat sa spuna ca tot ce i se intampla Oanei se datoreaza divortului de Pepe. "Am urcat la ea in apartament si am inceput sa discutam. Si-a scos inima din piept, mi-a pus-o in palma si mi-a zis sa fac ce vreau cu ea. Un lucru esential in viata ei este Pepe si faptul ca nu a gasit pe cineva care sa-l inlocuiasca in viata ei. Ea a vrut sa gaseasca impreuna cu mine o cale de a-l mai avea pe Pepe. Si-ar fi dat 10 ani din viata pentru a mai fi alaturi de el. Ea vorbeste numai la superlativ de el, e centrul universului ei. Iubirea ei pentru el e imensa si nu va disparea niciodata", a spus omul care a vazut-o pe Oana cu o seara inainte ca Zavo sa ajunga inconstienta la spital.


fara descriereViorel GongoiPrietenul Oanei a spus ca Razvan, actualul iubit al ei, nu poate sa acopere niciodata golul lasat de Pepe in inima ei. "Razvan e un copil admiral, dar umple doar 10% din golul lasat de Pepe. El a venit in momentul potrivit in viata Oanei.", a spus Gongoi despre actualul iubit al Oanei la Acasa TV.

Acesta a vorbit si despre actuala sotie a lui Pepe si despre modul in care ea este perceputa de Oana. "Raluca este rivala ei. Este femeia care foloseste totul de la Pepe. Ea daca ar gasi un psiholog, o vrajitoare ceva care s-o scoata din starea asta. Dupa ce am plecat de la ea mi-a spus ca a fost o seara minunata si ca va dormi linistita la noapte", a mai spus Viorel Gongoi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate