Vedete

Oana Zavoranu a povestit traumele prin care a trecut atunci cand l-a impaiat pe Marty: "L-am tinut in congelator timp de doua zile"

Oana Zavoranu nu a suportat pierderea lui Marty, motanelul pe care l-a iubit si rasfatat toata viata lui, asa ca a decis sa-l impaieze.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Vedeta a povestit cat de traumatizant este procesul, cat dureaza, insa acum este foarte fericita ca-l poate avea pe Marty alaturi de ea pentru totdeauna. 
 
“El a murit pe 17 august in 2015. In noaptea in care l-am ingropat langa  tatal meu natural – nu stiu daca a fost o intamplare sau nu, dar ploua torential. 
 

 

 
Si mi-am spus: «Cum, copilul meu tinut in puf, sa stea sa putrezeasca?».Am luat o decizie radicala. Razvan mi-a spus: «Mai, Oana, daca il impaiez – s-ar putea ca prin acest procedeu, animalul pe care l-ai avut, ti-a tinut companie, sa nu mai semene si sa ai un soc, o trauma». Printre suferinte.  L-am tinut in congelator timp de doua zile pana a acceptat. Tot procedeul a durat vreo opt luni de zile. Are puful lui, e inima lui conservata intr-o ceara, care tine 100 de ani, am craniul lui, am chiar si sangele lui pastrat, asa cum are Angelina Jolie.”, a povestit Oana Zavoranu in cadrul unei emisiuni TV.
 
Galerie foto