Vedete

Oana Zavoranu a povestit traumele prin care a trecut atunci cand l-a impaiat pe Marty: "L-am tinut in congelator timp de doua zile"

Oana Zavoranu nu a suportat pierderea lui Marty, motanelul pe care l-a iubit si rasfatat toata viata lui, asa ca a decis sa-l impaieze.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Oana Zavoranu a povestit traumele prin care a trecut atunci cand l-a impaiat pe Marty: "L-am tinut in congelator timp de doua zile"icon photo
 
Vedeta a povestit cat de traumatizant este procesul, cat dureaza, insa acum este foarte fericita ca-l poate avea pe Marty alaturi de ea pentru totdeauna. 
 
“El a murit pe 17 august in 2015. In noaptea in care l-am ingropat langa  tatal meu natural – nu stiu daca a fost o intamplare sau nu, dar ploua torential. 
 
 
Si mi-am spus: «Cum, copilul meu tinut in puf, sa stea sa putrezeasca?».Am luat o decizie radicala. Razvan mi-a spus: «Mai, Oana, daca il impaiez – s-ar putea ca prin acest procedeu, animalul pe care l-ai avut, ti-a tinut companie, sa nu mai semene si sa ai un soc, o trauma». Printre suferinte.  L-am tinut in congelator timp de doua zile pana a acceptat. Tot procedeul a durat vreo opt luni de zile. Are puful lui, e inima lui conservata intr-o ceara, care tine 100 de ani, am craniul lui, am chiar si sangele lui pastrat, asa cum are Angelina Jolie.”, a povestit Oana Zavoranu in cadrul unei emisiuni TV.
 
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune