Oana Zăvoranu, anunț de ultimă oră pentru fanii săi: „Mi-e teamă!” Ce se întâmplă cu vedeta

Oana Zăvoranu este pregătită să facă noi schimbări în viața sa. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu ea și ce are de gând să facă pe viitor.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Oana Zăvoranu este pregătită pentru noi schimbări în viața sa. După ce în ultimii ani a ieșit din atenția publicului, vedeta este hotărâtă să revină.

Soția lui Alex Ashraf a dezvăluit cum se va schimba viața sa, începând de astăzi. După ce a decis să renunțe la îmbunătățirile fizice la care a recurs în ultimii ani și și-a scos silicoanele, apoi a renunțat și la tatuajul de la nivelul sprâncenelor, a venit vremea și pentru o schimbare în cariera sa.

Citeste si: Faimoșii, la baracă! Cu cine a dormit Cătălina Șeicaru: "Ne-am ținut în brațe, a fost bine"

Citeste si: Are 32 de ani, este într-o relație de ani de zile, dar NU a făcut niciodată sex! Ce secret ascunde această virgină

Citeste si: Andreea Bălan, mesaj pentru fanii săi, de pe patul de spital! Câte zile mai stă internată

fara descriere

Oana Zăvoranu, dependentă de adrenalină și de schimbări

Oana a dezvăluit pe pagina sa de socializare ce are de gând să facă, precizând și că îi este puțin teamă de tot ce se va întâmpla:

Nu îmi place Duminica... fapt pentru care voi ieși la o plimbare și la masă cu soțul meu 🥰 Săptămâna viitoare trebuie să semnez două contracte care îmi vor schimbă viața...sunt sigură că vreau să le semnez...mi-e puțin teamă de noutatea totală care vine odată cu semnarea lor, dar știu că in interiorul meu sunt pregătită de schimbările majore care se vor produce.

În viață dacă nu riști, nu câștigi și eu sunt ‘dependență’ de adrenalină, imprevizibil și challenge...o să fie bine și pentru mine, familia mea și carieră mra...merg mereu înainte și nu mă uit niciodată înapoi....🤗


Dumnezeu m-a scos din toate încurcăturile posibile, din care NIMENI nu mai ieșea normal și viu, așa că știu sigur că acum, deși deciziile SUNT GRELE,
le-am luat deja și merg numai înainte, NICIODATĂ ÎNAPOI SAU ÎN TRECUT. Să fie toate așa cum va doriți...și gândiți-vă foarte bine înainte CE VA DORIȚI, ok !?", a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate