Oana Zavoranu ar putea incerca sa se sinucida din nou! Vezi cine spune asta!

Oana Zavoranu a fost internata de mai multe ori in spital in ultima perioada dupa ce a inghitit un pumn de pastile. Chiar daca iubitul Razvan si mama Marioara au incercat sa ascunda adevarul, Oana a marturisit ca a incercat sa se siucida.

Distribuie pe:

fara descrierePsihologul Ilie Marinescu spune pentru Ziarul Ring ca Oana ar putea incerca din nou sa-si puna capat zilelor in aceasta perioada, daca nu va crede in terapia psihologica pe care o urmeaza pentru a iesi din depresie.

"Persoanele care au incercat o data sa-si ia viata vor incerca si a doua oara. Riscul de sinucidere creste daca nu urmeaza terapia potrivita din proprie initiativa si daca nu cred in sansa lor de vindecare. In plus, in perioada Sarbatorilor de Iarna, oamenii singuri si cu predispozitie la depresie risca un act suicidal. M-am confruntat cu astfel de situatii pe care le-am rezolvat si, din punctul meu de vedere, Oana ar putea fi un caz vindecat daca si ea isi doreste asta", a spus Ilie Marinescu pentru Ring.

"La Oana Zavoranu vorbim despre o doza de narcisism si despre neimpliniri profesionale care ii distorsioneaza gandirea. Terapia o va ajuta sa-si restructureze gandurile si sa reinceapa sa judece rational.", a continuat specialistul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate