Oana Zavoranu are timpanul spart si necesita operatie: "Se pare ca este mai mult si mai grav decat o sinuzita"

Marioara Zavoranu este ingrijorata de starea de sanatate a fiicei sale. Oana a fost transportata cu SMURD-ul la spital, aseara in jurul orei 21:00.

Distribuie pe:

 

fara descriere

 

 

fara descriere
Acesta este diagnosticul oficial pus de medici pentru Oana Zavoranu

Bruneta acuza dureri de cap si desi se credea ca totul se trage de la o sinuzita, se pare ca lucrurile sunt un pic mai complicate. Fosta sotie a lui Pepe are timpanul fisurat, iar medicii vor decide astazi care este tratamentul pe care aceasta trebuie sa-l urmeze si daca este nevoie de operatie sau nu.

 

"Medicii i-au facut foarte multe investigatii, e sub perfuzie si astazi ii vor face un tomograf intrucat se pare ca are timpanul spart si asta ar insemna si o operatie, ceea ce a inceput sa ma ingrijoreze. Se pare ca este mai mult si mai grav decat o sinuzita. Cred ca totul i se trage de la schi, ea a mai avut probleme de genul asta. Cand avea dureri de cap imi spunea ca ii fasaie ceva in cap. Nu am reusit sa vorbesc cu ea, decat cu doctorul" a spus Marioara la Antena 1.

 


Oana Zavoranu a ajuns de urgenta la spital! VEZI ce a patit bruneta si ce a determinat-o sa cheme o ambulanta - Marioara: "E groaznic pentru mine sa stiu ca nu ii e bine"

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate