Oana Zăvoranu, copleșită de amintiri: „O poză de acum 12 ani alături de sufletul și regele inimii mele”

Oana Zăvoranu este copleșită de amintirile cu Marty, motanul care a murit în urmă cu ceva timp. Vedeta nu l-a uitat și a publicat o poză cu el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Zăvoranu a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare alături de motanul ei, Marty. Animalul ei de companie s-a stins din viață, iat vedeta a suferit exrem de mult, considerându-l copilul ei. În amintirea lui, ea a scris câteva rânduri emoționante.

O poză de acum 12 ani alături de sufletul și regele inimii mele MARTY THE KING, îmi umple sufletul și mintea de amintiri pe care le prețuiesc mai mult că pe orice…un suflet care îmi amintea prin aceeași privire de tată, un suflet care a stat lângă mine nedezlipit în cele mai grele și triste momente din viața mea. De aceea, Marty rămâne unic și am decis să îl țin lângă mine pentru totdeauna ♥️♥️♥️

Citeste si: Scandalul uriaș dintre Oana Zăvoranu și Cristina Șișcanu! Cele două vedete și-au aruncat cuvinte dure: „Îmi provoacă greață și vomă în același timp”

Citeste si: Prima reacție a Oanei Zăvoranu, după ce apare în videoclipul lui Pepe! ”De pe spatele meu mai mânca și el o pâinică”

Citeste si: Oana Zăvoranu, la un pas de a-și vinde clinica medicală! Care este suma pentru care este dispusă să renunțe la afacerea ei

fara descriere

Marty, te iubește mama ta mai mult decât pe oricare altul, indiferent câți copii vor mai fi sau sunt… în viață un singur copil blanos îți marchează existența, iar acela, fără vreun dubiu, AI FOST TU, COPILUL MEU FRUMOS, BUN, INTELIGENT, SOFISTICAT, SENSIBIL, IUBITOR CA NIMENI ALTUL ȘI ARISTOCRAT PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR! 👑 Prețuiesc fiecare secundă petrecută lângă tine și ești în fiecare zi în sufletul meu, puiul meu frumos cu ochii că cerul. LOVE YOU FOREVER, MY ANGEL BOY 😻😻😻🙏🙏🙏♥️♥️♥️👑👑👑”, a scris Oana Zăvoranu pe reţelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate