Oana Zavoranu crapa de ciuda de Pepe a trecut-o pe lista neagra la nunta: "Vrea sa fie razbunata" - Uite ce strategie are

Razboiul dintre Oana Zavoranu si Pepe este departe de a se termina. Cei doi fosti soti au in continuare o relatie foarte tensionata.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
"Faptul că la nunta lui Pepe s-ar fi aflat pe lista neagră a fost picătura care a umplut paharul. Chiar înainte de nuntă, Oana i-a trimis un sol de pace, crezând că scandalurile dintre ei vor lua sfârşit. Iată că nu a fost aşa şi Pepe a vrut să creeze o controversă deoarece ştia clar că ea nu va călca acolo. Au mai fost şi cununia, şi botezul, a văzut-o cineva la evenimentele lor? Nu, Oana şi-a văzut de treabă, dar Pepe face ce face şi caută să se lege de numele ei", a declarat un apropiat al divei pentru Ring.

Oana Zăvoranu s-a jurat că nu îşi va găsi liniştea până când nu se va vedea răzbunată.


"Oana nu uită niciodată. Vrea să fie răzbunată. Din toamnă îşi va trimite prietenii la TV pentru a demonstra lumii că, într-adevăr, Pepe are trei copiii, un băiat şi două fete, toţi născuţi după 2005. A vorbit cu mamele copiilor şi acestea au rugat-o să le facă dreptate. Copiii seamănă leit cu el. Oana consideră că Pepe a fost perceput ca un sfânt, iar ea, o... Are înregistrări, din timpul relaţiei lor, cum Pepe făcea orgii în căminul conjugal. Lumea a crezut că doar ea i-a pus coarne cu Tudy, dar nu a fost aşa", a mai povestit aceeaşi sursă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate