Oana Zavoranu, despre procesul cu vrajitoarele: "Am intrat ca diva in sala de judecata si am iesit ca o leguma"

Oana Zavoranu sustine ca a facut istorie la Tribunalul Buftea in urma cu cateva zile cand s-a prezentat la procesul pe care-l are cu vrajitoarele.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereOana Zavoranu, sambata, la ora 6.30, la iesirea din sala de judecataBruneta a depus marturie, timp de 11 ore, stand in picioare, in fata judecatoarei si a avocatilor. Cand a iesit de acolo, Oana era ca o “leguma”, dupa cum sustine ea. “Am scris istorie! Da, voi fi teribil de lipsita de modestie de aceasta data, deoarece am fost audiata fara intrerupere 11 ore! Am stat in picioare si am dat declaratii de la orele 19:05 seara si am iesit din Tribunalul Buftea, la orele 6:30 a doua zi dimineata! Incredibil cum mi-a dat Dumnezeu puterea fizica si psihica de a ma concentra si a raspunde tirului de intrebari ale avocatilor partilor adverse, stand in picioare pe tocuri de 10 centimetri! (daca stiam, imi luam adidasi in picioare). Am intrat o diva si am iesit o leguma. Glumesc...Vreau sa ii multumesc in mod public doamnei judecator Grecu pentru profesionalismul, verticalitatea, prestanta, buna credinta si rabdarea de a-mi acorda posibilitatea de a-mi expune in mod verbal toata umilinta, santajul, jaful, bataia de joc, teroarea si escrocheria carora am fost supusa, fiind intr-o situatie delicata sentimental, emotional, profesional, psihic”, a scris Oana pe pagina personala de Facebook.

Bruneta a mai explicat si motivul pentru care a ajuns sa apeleze la vrajitoare: "In acel moment se stia faptul ca nu vorbeam si eram intr-un interminabil si dureros proces cu mama mea, treceam printr-un lamentabil, traumantizant, dureros si inuman de mediatizat divort de fostul meu sot, aveam parte din partea lui de cel mai crancen si nemaivazut linsaj mediatic de care avusese vreodata parte vreo persoana, si nu in ultimul rand, eram parasita si abandonata de toti asa-zisii prieteni care se dadusera pe fata cu fostul sot (chiar si propriul meu var). Eram singura, sufeream inimaginabil, eram intr-o profunda stare de depresie, nu mai gandeam logic, nu mai intelegeam ce ramasese din viata mea si eram suspecta de anorexie, ajungand sa cantaresc putin peste 40 de kilograme. De aceea ajunsesem victima acelor escroci, de aceea ajunsesem sa fac lucruri pe care acum imi este greu sa mi le pot explica chiar si eu”, a mai scris Oana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate