Oana Zavoranu este in continuare internata la Terapie Intensiva! Vedeta da semne de revenire!

Aseara, Oana Zavoranu ar fi incercat sa se sinucida, dupa ce a inghitit un pumn de pastile, asa ca a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca.

Distribuie pe:

fara descriere

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii ale reporterilor Romania TV, Oana Zavoranu este la sectia de terapie intensiva pentru stabilizarea functiilor vitale.

Ea a fost scoasa din casa inconstienta, pe targa si intubata. Medicii i-au acordat imediat primele ingrijiri medicale, dar a fost nevoie ca vedeta sa fie transportata la Spitalul Floreasca.

La miezul noptii a sosit la spital si mama vedetei, Marioara Zavoranu, care n-a dorit insa sa faca niciun fel de declaratii. De altfel, medicii au explicat ca familia le-a interzis categoric sa ofere orice fel de explicatii despre starea vedetei.

In jurul orei 1.00, vedeta a dat primele semne ca starea ei incepe sa se amelioreze. Oana Zavoranu si-a recapatat cunostinta pentru cateva clipe si l-a strans de mana pe iubitul ei, Razvan Dumitrescu.

Potrivit ultimelor informatii ale reporterilor Romania TV, Oana Zavoranu este la sectia de terapie intensiva pentru stabilizarea functiilor vitale.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate