Oana Zavoranu facuta praf de tatal lui Kasem! "Asta e prima femeie din lume care face harem cu barbati! E bancomat si se iubeste en gros!" - Uite cum a umilit-o in ultimul hal!

In presa au aparut zvonuri ca in viata Oanei Zavoranu este un barbat nou, iar acesta ar fi chiar medicul Kasem, cel care i-a facut ultima operatie de implant cu silicoane. ##VIDEO249497##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereLa auzul acestor povesti, tatal lui Kasem, medicul Abu Baker a luat foc si a spus ca nu o va primi in viata lui pe Oana in familia sa.  "Oana este o femeie care se iubeste engros! O femeie bancomat. Eu nu cred oricum ca fiul meu se iubeste cu ea. Eu sunt un medic de talie mondiala si ii respect pe toti romanii mei care m-au adoptat. Oana e o fata draguta, dar ca nora, nu... da-ti-mi voie... nu. Nu mai rade de mine ca te musc de nas. Asta e prima femeie din lume care face harem cu doi barbati. Daca Lazarus le spune la astea centuriste, eu le spun bancomate, ca barbatul are cardul.", a rabufnit tatal lui Kasem.

fara descriereCand a auzit ca Oana s-ar fi laudat ca el i-a promis ca ii gateste, "regele varicelor" s-a aprins si mai tare si a continuat sa o "distruga" pe bruneta.

"Eu, sa ii gatesc? Asta a fost o gluma. Unul de talia mea comanda mancare, nu gateste. Fiul meu poate sa vina cu ea acasa, dar sa intre in familia mea, niciodata. Daca o ia de sotie il reneg si pe el si pe mama care l-a facut. Oana sa mearga in Orient, sa se pupe cu doi, iti dai seama ce o sa fie? Alo, nu se poate asa ceva, suntem barbati si avem mandrie de barbati. Oricum eu si fiul meu avem o relatie mai rece, asa", a spus medicul Abu Baker.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate