WOW

Oana Zavoranu, fara silicoane! Cum arata acum bruneta dupa ce si-a pus si si-a scos implanturile de opt ori?

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Oana Zavoranu are 44 de ani, insa arata in continuare ca la 20, daca e sa tine, cont de ce spune gura targului.
Increzatore in aspectul ei fizic, Oana Zavoranu a marturisit cu sinceritate ca genele au ajutat-o sa arate atat de bine mereu si ca nu a apelat deloc la interventii estetice, cel putin, nu la nivelul fetei.

Mai mult, Oana a mai spus ca dupa multi ani in care si-a dorit bustul perfect si s-a operat de 8 ori la sani, ea a decis sa renunte la silicoane.

"Nu am operatii estetice nicaieri in afara de sani, pe care dupa opt incercari( reusite majoritatea), i-am scos!
Acum sunt 100% NATURALA! Nu am silicon in buze sau pometi, nu am filere de umplere, nu am botox, nu am implanturi de barbie, pometi, fese, etc....nu am operatii de blefaroplastie sau lifting, NICAIERI!
Mananc ce imi e pofta,oriunde, oricand, inclusiv noaptea din noptiera plina cu ciocolata, ( pe demonstratelea!)
Nu ma demachiez intotdeauna pentru ca uneori mi-e lene, dar cand o fac, am cateva creme si serumuri fitzape care le folosesc...am sa vi le scriu si arat care, cum sunt!

 

Nu abuzez de mult machiaj, de fapt ma oboseste sa ma machiez, nu am MAKE-UP ARTIST...ce situatie!
Singura imi fac machiajul de zi cu zi, fara sa imi ia mai mult de 15 minute...nu ma sculptez sau gletuiesc, pentru ca sunt norocoasa sa nu trebuiasca sa ma izmenesc opt sute de ore in oglinda, ca sa ‘imi dau o fata’ sa pot iesi pe strada...to be continued...

A voastra,uneori ,Oana", a scris ea pe Instagram.
In ciuda operatiilor numeroase de la nivelul sanilor, bustul Oanei arata in continuare foarte bine, fiind la fel de ferm, dovada ca Oana chiar este o norocoasa din nastere din punct de vedere fizic!

Galerie foto