Oana Zavoranu, fata in fata cu Alex dupa cearta de aseara! Uite ce au avut sa isi spuna cei doi! Se impaca?

Oana Zavoranu s-a vazut prinsa la mijloc intr-un scandal care nu avea legatura cu ea si a decis sa ia atitudine. S-a despartit de iubitul ei si l-a lasat sa isi rezolve problemele din trecut.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDin pacate pentru ea nu stia ca acest lucru va declansa o reactie in lant si va aprinde si mai tare flacara scandalului. Aseara si-a dat iubitul afara din casa, iar astazi au stat de vorba, fata in fata, la o emisiune la Antena 1.

Desi el isi doreste sa se impace, ea nu vede o posibilitate sa faca acest lucru in momentul de fata. "Am ajuns sa nu mai cred in lacrimi. Acum, doar cu plansul, nu mai merge la mine. Eu am tinut foarte mult la Alex si inca tin. Imi e greu sa il vad in situatia asta. Atat cat l-am cunoscut eu pot sa spun ca am numai cuvinte de lauda. El nu e parsiv, nu urmareste nimic, ti-ar da si sufletul daca ar fi nevoie.", a spus Oana la Acces Direct.

fara descriereAlex nu vrea sa renunte si este dispus sa lupte pentru a fi impreuna cu iubirea vietii lui. "Eu nu o sa ma las si am sa incerc sa ii dovedesc ca sunt barbatul potrivit pentru ea. O sa o cuceresc prin stilul meu de a fi, prin naturaletea mea, prin tot.", a zis el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate