Vedete

Oana Zăvoranu, întrebată dacă vrea să devină mamă! Vezi răspunsul incredibil al vedetei! "Nu vreau să rămân însărcinată!"

Oana Zăvoranu, întrebată dacă vrea să devină mamă! Vezi răspunsul incredibil al vedetei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care fac nota discordantă în showbiz-ul mioritic. Actriţa nu şi-a dorit niciodată să fie un personaj rigid şi studiat cum sunt multe colege ale ei de breaslă, protagonista noastră afişându-şi mereu personalitatea reală în faţa numeroşilor ei fani. A plâns şi a râs, a vorbit despre succese, eşecuri şi temeri, dar s-a bucurat, indiferent de situaţie, de simpatia românilor.

Citeste si: Răspunsul şocant al Oanei Zăvoranu când a fost întrebată dacă ar readuce-o pe mama ei la viaţă! "Pe tata şi pe Marty"

Oana Zăvoranu, întrebată dacă vrea să devină mamă! "Luăm în calcul posibilitatea de a deveni părinţi"

Sinceră, directă şi asumată, protagonista noastră are o relaţie specială şi cu fanii ei de pe reţelele de socializare. Pe insta story, de exemplu, Oana le răspunde admiratorilor ei la toate curiozităţile atâta vreme cât sunt exprimate în limita bunului simţ. Deunăzi, vedeta a fost întrebată de cineva dacă îşi doreşte să devină mamă.

Citeste si: Oana Zăvoranu, apariție de senzație la ”Vulturii de Noapte”! A continuat ”războiul” cu influencerele de pe net

"Nu pot să spun că îmi plac copiii, dar soţul meu îşi doreşte să devină tată, aşa că luăm în calcul posibilitatea de a deveni părinţi. Nu vreau însă să rămân însărcinată, aşa că probabil voi apela la o mamă surogat", a răspuns vedeta.

Galerie foto