Oana Zavoranu le va infrunta pe vrajitoare in fata judecatorilor?

Oana Zavoranu se simte mai bine si va veni maine la Tribunalul Buftea. Cel putin asa a declarat avocatul acesteia, Viorel Mocanu. Magistratii de la Ilfov au citat-o de mai multe ori pe Oana pentru a da declaratii ca parte vatamata in dosarul in care vrajitoarele Melisa si Vanessa sunt cercetate pentru ca au inselat-o.

Distribuie pe:

fara descriereOana Zavoranu depune marturie in "Dosarul vrajitoarelor"Saptamana trecuta,  Oana a lipsit de la proces deoarece a fost bolnava. Avocatul acesteia chiar a depus in instanta acte medicale care dovedeau ca  aceasta a fost internata in spital deoarece o durea rau capul si are un timpan perforat.

Aparatorii celor doua vrajitoare, Melisa si Vanessa, s-au revoltat pentru lipsa Oanei de la proces si au cerut amendarea acesteia si aducerea cu mandat. Judecatorii insa s-au opus si l-au atentionat pe avocatul Viorel Mocanu ca ii vor amenda clienta daca nu se prezinta sa dea declaratii ca si parte vatamata.

La Tribunalul Buftea se judeca dosarul in care Oana Zavoranu le acuza pe vrajitoarele Melisa si Vanessa ca ar fi pacalit-o cu sute de mii de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate