Oana Zavoranu nu ii da banii lui Pepe: "Minte că doreşte bani pentru copii, în şapte ani de relaţie nu a dus o portocală vreunui sărac"

Se pare ca cei doi nu au de gand sa dea uitarii situatia jenanta in care au fost si sa ingroape securea razboiului. Pepe si Oana inca se mai cearta din cauza sumei de 10.000 de lei pe care artistul trebuie sa o primeasca de la Zavo si mai apoi sa o doneze.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: verticalnews.ro"Nu am o înţelegere cu Oana să fac ce vrea ea cu banii. Am spus că o să-i donez dacă voi câştiga, dar deocamdată trebuie să-mi facă transferul în contul personal. Nu mi-a dat banii încă, sper să-i aibă. Să recunoască public că nu are bani şi o înţeleg. Nu pot să o execut silit. Ce să-i iau, că nu are nimic! Nici maşină, nici casă", a declarat Pepe pentru ziarul Ring.

Pe partea cealalta, Oana sustine ca nu vrea sa ii transfere banii fostului sot deoarece acesta nu a donat nimic nimanui in perioada in care au fost impreuna.

kalooga_36441" Nu am să-i plătesc lui nimic. În faţa camerelor de filmat s-a lăudat că nu are nevoie de un leu, sunt pentru săraci. De două luni aştept să-mi trimită contul azilului sau orfelinatului unde s-a hotărât să-i doneze, dar nu vrea. Minte că doreşte bani pentru copii, în şapte ani de relaţie nu a dus o portocală vreunui sărac. Nici măcar nu şi-a plătit taxele de timbru către stat, cei 3.500 de lei.

Pentru mine, Pepe e cel mai deprimant subiect, o chestie tristă şi zaharisită. Prefer să mătur strada sau să fac muncă în folosul comunităţii decât să mai vorbesc despre el. Omul ăsta suferă să apară şi în altă parte decât la Antenă cu ruj pe buze.

Eşti orice altceva, dar nu bărbat dacă te duci cinci luni cu chiloţii soţiei la TV să te plângi că te-a furat",
a spus Oana Zavoranu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate